Viktminskning

Viktminskning – bli smal SNABBT, med SUPPORT, och få en kropp som du älskar...Viktminskning med SUPPORT - Viktcoachning...

Du kan få Viktcoachning (SUPPORT) på tre sätt, eller i tre nivåer:

Viktcoachning – fördelar med SUPPORT…

De flesta säger likadant – att de vet ungefär hur de ska äta men att de behöver hjälp och stöd. Det är svårt att gå ner i vikt själv. Man behöver någon att vara lite ansvarig inför. Hur mycket SUPPORT man behöver varierar.

En del är mer självgående än andra och man är olika mycket disciplinerade. Men att det hjälper är det ingen som helst fråga om – du har mycket större chans att lyckas med en coach.

Viktcoachning – SUPPORT i Facebook-grupp…

Jag erbjuder SUPPORT i en sluten Facebook-grupp. Medlemmarna ställer sina frågor i gruppen och får svar samma dag. Jag gör inlägg i gruppen måndag - onsdag - fredag. (Först gjorde jag mina inlägg varje dag, men efter att ha frågat medlemmarna fick jag veta att 3 gånger per vecka räckte gott).

När någon kommenterar något är det samma sak – man får mitt svar samma dag. Jag gick en kurs om medlemsarbete och jag lärde mig massor. Mitt NYA medlemsarbete startade den 1:a september…

Jag vill ha SUPPORT i Facebook-gruppen

Viktcoachning – SUPPORT direkt i mobilen…

Du kan även få SUPPORT direkt i mobilen. Det är mer givande för både dig och mig – för jag lär känna dig på ett helt annat sätt. Vi pratar med varandra varje vecka (och du kan kontakta mig NÄR du vill) och det gör att jag kan hjälpa dig mycket bättre.

Om jag själv skulle ändra på något skulle jag absolut leta efter en coach som erbjöd sin hjälp direkt i mobilen.

Jag vill ha SUPPORT i Mobilen

Viktminskning utan SUPPORT - välj en diet...

Du kan självklart gå ner i vikt utan SUPPORT - då väljer du en av mina (4) dieter och går ner i vikt själv. Alla mina dieter är uppdaterade och moderna (stämmer med forskningen och vad vi vet idag) och jag har 4 olika för att ingen diet hjälper alla. Vi är olika. Du som har provat en eller flera dieter och inte har lyckats - ge inte upp, någon av de NYA dieterna kommer att hjälpa dig.

Det finns även en diet för dig som har symptom som t ex hudutslag (acne/rosacea), magproblem, värk i leder eller muskler, trötthet mm eller som har SVÅRT att gå ner i vikt. Det är en Skonsam men effektiv diet som kan hjälpa dig.

Nu är det dessutom LÄTTARE att gå ner i vikt, eftersom du inte behöver gå hungrig. Idag får du äta dig MÄTT och går ändå ner i vikt. Ge inte upp - prova en av mina dieter och gå ÄNTLIGEN ner i vikt.

Jag vill kika på dieterna

Gå ner i vikt SNABBT med eller utan SUPPORT och få en kropp som du älskar...

Checklistan...

Checklistan (pdf) – "KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING" ger dig allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…
¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

 

MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas! (Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se