Föreläsning

Ge medarbetarna inspiration och verktyg för Viktminskning & Hälsa!
 
Som föreläsare ger jag dig enkla verktyg som du kan implementera direkt. Du får råd och tips som gör att du kan fatta bättre hälsobeslut och betonar vikten av aktivitet. Jag återkommer gärna till hjärnan och hormonerna (på svenska) som styr ALLT i din kropp. (Men den som styr hjärnan är DU...)
 
Mina föreläsningar
  1. Gå ner i vikt och BEHÅLL vikten
  2. Mat för optimal funktion & hälsa
  3. Må bättre på jobbet*
  4. I form för ledarskap*
* Jag har skrivit en bok med samma titel. Här nedan är boken om hälsa för chefer/ledare
 
 
Jag har arbetat med hälsa & vikt i 15 år. Men sedan några år tillbaka fokuserar jag på viktminskning, efersom det är ett sådant stort problem för både individ och samhälle. (Jag vet för jag har gått ner 25 kg själv.) 

Min metod innehåller; Support, Hälsosam mat och Enkla rutiner (SHE), som är en bra förkortning då jag bara jobbar med kvinnor. Grunden är långsamma kolhydrater som finns i alla våra underbara grönsaker.

 
Hälsosam mat behöver alla, men vi behöver ställa oss andra frågor idag. Som t ex; vad du äter åt. Kor som borde äta gräs äter kraftfoder, fisk som borde äta alger och fisk, får soja och majs osv. Det gör att fisk, ägg, fågel och kött förändras, näringsmässigt.

Den storskaliga odlingen ger oss grönsaker med mindre vitaminer och mineraler - än för bara 50 år sedan. Dessutom används bekämpningsmedel som aldrig förr. Vår mat blir inte direkt bättre...
 
 
Det gör att allt fler litar på kosttillskott, istället för mat. Det är en fråga som jag gärna talar om. Kan vi få våra kroppar att fungera optimalt utan kosttillskott? Jag svarar på den frågan i min föreläsning "Mat för optimal funktion & hälsa". 
 
Jag har en neurologisk sjukdom (Neurofibromatos) som gör att jag har svårt att gå och har kronisk värk. Därför jobbar jag idag online. Men jag har föreläst i 25 år (10 år i läkemedelsindustrin och 15 år om hälsa & vikt) och jag älskar det - energin och kontakten med publiken. 

Min situation har fört fram andra frågor - kan man undvika sjukdom med hälsosam kost? Jag talar om det på begäran...

 
Min bästa föreläsning (?)
Jag hade en föreläsning i Karlstad och de fick ont om tid ock fick stryka den. Jag fikade med dem och någon frågade om jag kunde svara på lite frågor, när jag nu ändå var där. Någon ordnade fram ett blädderblock och under 15 minuter svarade jag på alla deras hälsofrågor. När vi var klara sade någon att det var den bästa föreläsning de hade haft. Det lärde mig vikten av att svara på frågor.
 
PRIS
Per föreläsning    10 000 kr
(Exkl. moms och resa)
 
 
Mina böcker
Jag har skrivit tre hälsoböcker och åtta e-böcker om mat, motion, stress, sömn mm. Du hittar alla mina böcker/e-böcker HÄR.
Mina inbundna böcker:
 
  • Må bättre på jobbet - din egen hälsoguide
  • I form för ledarskap - chefens egen hälsobok
  • Hälsosamt - familjens hälsobok


Lite mer om mig
Min utbildning är; leg. sjuksköterska, lic. kostrådgivare (vidareutbildad) och Handledare i Tobaksavvänjning.
 
Jag arbetade några år i sjukvården, inom olika specialiteter, och sedan jobbade jag i läkemedelsindustrin i tio år. Efter det startade jag mitt företag Hälsa & Insikt. Sedan dess har jag jobbat med hälsa & vikt i det egna företaget, nu under varumärket Viktcoachen.se.
 
Jag håller mig uppdaterad med utbildningar, föreläsningar och böcker - för jag kommer aldrig att sluta att lära mig mer. 
 
Ge dina medarbetare inspiration, motivation och verktyg som gör att de mår bättre.
(Med en föreläsning om den viktiga vikten eller det viktigaste vi har - hälsan.)
 
M v h Christina
Viktcoachen.se