Föreläsning - Den viktiga vikten...


Ni får inspiration, verktyg för viktminskning/hälsa och svar på alla era frågor.

För vem är det här?
"Den viktiga vikten" är självklart inte en föreläsning för alla - men för alla intresserade. Och med tanke på att vi går upp ca 6 kg per år är det nog fler än du tror. Men alla måste inte höra på allt. Du kan t ex erbjuda min föreläsning om vikten, en om träning och en om något annat...
 
Ni får enkla verktyg som ni kan implementera direkt. Med råd och tips som gör att ni kan fatta bättre vikt- och hälsobeslut och betonar vikten av aktivitet. Jag pratar om hormoner (på svenska) som styr allt i din kropp (även vikten).
 
Mina föreläsningar
  1. Gå ner i vikt snabbt och BEHÅLL vikten
  2. Mat för magen & immunförsvaret (hälsan)
  3. Må bättre på jobbet* 
  4. I form för ledarskap*  
* Jag har skrivit en bok med samma titel. Här nedan är boken om hälsa för chefer/ledare
 

Min tredje hälsobok.

Min bästa föreläsning (?)
Jag hade en föreläsning i Karlstad men de fick ont om tid och blev tvugna att stryka den. Jag stannade och fikade med dem och någon frågade om jag kunde svara på lite frågor, när jag nu ändå var där. Ett blädderblock togs fram och under 15 minuter svarade jag på alla deras hälsofrågor. När vi var klara sade chefen att det var den bästa föreläsning de hade haft. Det lärde mig vikten av att svara på frågor.


Jag lärde mig att föreläsa när jag jobbade i läkemedelsindustrin (jag sålde läkemedel och då informerade man läkare och sjuksköterskor om hur medicinen fungerade). Då var det absolut tvunget att det blev rätt. Annars kunde en patient stryka med. Jag är glad att jag gick den skolan - jag lärde mig att läsa undersökningar. Och hur man avgör om en källa är tillförlitlig.


Jag svarar på era frågor - det är viktigast...

Hälsa har alltid intresserat mig          
Jag har varit intresserad av hälsa och träning sedan jag var 16 år. Hälsosam mat behöver alla, men vi behöver ställa oss andra frågor idag. Som t ex; vad du äter åt. Kor som borde äta gräs äter kraftfoder, fisk som borde äta alger och fisk, får soja och majs osv. Det gör att fisk, ägg, fågel och kött förändras, näringsmässigt.

Den storskaliga odlingen ger oss grönsaker med mindre vitaminer och mineraler - än för bara 50 år sedan. Dessutom används bekämpningsmedel som aldrig förr. Vår mat blir inte direkt bättre...

Men det finns odlare och uppfödare som gör allt för att ge oss en så bra och hälsosam mat som möjligt. De är tyvärr inte i majoritet, så man kan inte anta att livsmedelsindustrin vill oss sitt bästa.


Våra underbara grönsaker ger viktminskning, liv och hälsa.

Kan vi få allt vi behöver utan kosttillskott?
Allt fler litar på kosttillskott istället för mat. Det är en fråga som jag gärna talar om. Kan vi få våra kroppar att fungera optimalt utan kosttillskott? Jag pratar gärna om det. 
 
Jag har en neurologisk sjukdom (Neurofibromatos) som gör att jag har svårt att gå och har kronisk värk. Därför jobbar jag idag online. Men jag har föreläst i många år (10 år i läkemedelsindustrin och 15 år om hälsa & vikt) och jag älskar det - energin och kontakten med publiken. Så jag gör det gärna då och då.

Min situation har fört fram andra frågor - kan man undvika sjukdom med hälsosam kost? Jag talar om det på begäran...
 

Kosttillskott som jag rekommenderar alla som inte äter fisk två gånger per vecka - är Omega 3 och D-vitamin.

De enda kosttillskott som jag rekommenderar till alla
 
PRIS
Per föreläsning                9 999 kr
(Exkl. moms och resa)
 
Beställ en föreläsning - klicka HÄR

Den här texten kan användas vid presentation av föreläsare.
 
Mina böcker
Jag har skrivit tre hälsoböcker, fyra dieter och åtta e-böcker om mat, motion, stress, sömn mm. Du hittar alla mina böcker/e-böcker HÄR.
Mina inbundna böcker är:
 
  • Må bättre på jobbet - din egen hälsoguide
  • I form för ledarskap - chefens egen hälsobok
  • Hälsosamt - familjens hälsobok 
Du som vill ha Viktcoachning - klicka HÄR
(Få en kropp som du älskar!)
Du som vill ha en Diet - klicka HÄR
(Om du vill gå ner i vikt själv...)

Har du frågor eller funderingar - hör av dig till mig!

Tel. 019-24 75 00
Mob. 0703-10 81 86 

Mejl cl@viktcoachen.se

M v h Christina
Viktcoachen.se