Föreläsning 

Vill några av dina medarbetare gå ner i vikt?

Ni får enkla verktyg, råd och tips...

För vem är det här?
"Den viktiga vikten" är kanske inte en föreläsning för alla - men för alla intresserade. Och med tanke på att vi går upp 1-6 kg per år är det nog fler än du tror. Men alla måste inte höra på allt. Du kan t ex erbjuda min föreläsning om vikten på förmiddagen och om hälsa elle träning på eftermiddagen...
 
Ni får enkla verktyg som ni kan implementera direkt. Med råd och tips som gör att ni kan fatta bättre vikt- och hälsobeslut och betonar vikten av aktivitet. Föreläsningen om träning är helt ny och innehåller det allra senaste. För det vi saknar i dagens samhälle är just styrkan, och att träna styrka (hemma eller på gym) är den träningen som förbättrar flest hälsomarkörer.
alt= Hälsan & vikten angår alla...
 
Mina föreläsningar
 1. Den viktiga vikten 
  (Jag bjuder på min bästa diet.)
 2. Hälsans 5 pelare
 3. Träna styrka hemma/på gym
  (Med de 6 BÄSTA övningarna.)
 4. Må bättre på jobbet* 
 5. I form för ledarskap*  
* Jag har skrivit en bok med samma titel. Här nedan är boken om hälsa för chefer/ledare. 10 böcker lottas ut efter föreläsningen.
 
alt=
Min tredje hälsobok.

Min bästa föreläsning (?)
Jag hade en föreläsning i Värmland men de fick ont om tid och blev tvugna att stryka den. Jag stannade och fikade med dem och någon frågade om jag kunde svara på lite frågor, när jag nu ändå var där. Ett blädderblock togs fram och under 15 minuter svarade jag på alla deras hälsofrågor. När vi var klara sade chefen att det var den bästa föreläsning de hade haft. Det lärde mig vikten av att svara på frågor.


Jag lärde mig att föreläsa när jag jobbade i läkemedelsindustrin (jag informerade läkare och sjuksköterskor om hur medicinen fungerade). Då var det absolut tvunget att det blev rätt, annars kunde en patient stryka med. Jag är glad att jag gick den skolan - för jag lärde mig att läsa undersökningar, hur man avgör om en källa går att lita på och att återkomma - om jag inte vet.

alt=
Jag svarar på era frågor - det är viktigast...

Hälsa har alltid intresserat mig          
Jag har varit intresserad av hälsa och träning sedan jag var 16 år. Hälsosam mat behöver alla, men vi behöver ställa oss andra frågor idag. Som t ex; vad du äter åt. Kor som borde äta gräs äter kraftfoder, fisk som borde äta alger och fisk, får soja och majs osv. Det gör att fisk, ägg, fågel och kött förändras, näringsmässigt.

Den storskaliga odlingen ger oss grönsaker med mindre vitaminer och mineraler - än för bara 50 år sedan. Dessutom används bekämpningsmedel som aldrig förr. Vår mat blir inte direkt bättre...

Men det finns odlare och uppfödare som gör allt för att ge oss en så bra och hälsosam mat som möjligt. De är tyvärr inte i majoritet, så man kan inte anta att livsmedelsindustrin vill oss sitt bästa.

Beställ en föreläsning - klicka här

alt=
Våra underbara grönsaker...

Kan vi få allt vi behöver utan kosttillskott?
Allt fler litar på kosttillskott istället för mat. Det är en fråga som jag gärna talar om. Kan vi få våra kroppar att fungera optimalt utan kosttillskott? Jag pratar gärna om det. 
 
Jag har en neurologisk sjukdom (Neurofibromatos) som gör att jag har svårt att gå och har kronisk värk. Därför jobbar jag mest online. Men jag har föreläst i många år och jag älskar det - energin och kontakten med publiken. Så jag gör det gärna då och då.
Min situation har fört fram andra frågor - kan man undvika sjukdom med hälsosam kost? Jag pratar gärna om det...

Beställ en föreläsning - klicka här
 
alt=
Omega 3 och D-vitamin rekommenderar jag ofta...

PRIS & BESTÄLLNING
Beställ en föreläsning till dina medarbetare och få en personal som mår bättre.
 
En föreläsning                 9 000 kr
Föreläsning fm/em        14 400 kr  (20 procent rabatt)
(Exkl. moms och resa)
 
Beställ en föreläsning - klicka här
Mina böcker
Jag har skrivit tre hälsoböcker, fyra dieter och åtta e-böcker om mat, motion, stress, sömn mm. Du hittar alla mina böcker/e-böcker HÄR.
Mina inbundna böcker är:
 
 • Må bättre på jobbet - din egen hälsoguide
 • I form för ledarskap - chefens egen hälsobok
 • Hälsosamt - familjens hälsobok (slut på förlaget)
Du som vill ha Viktcoachning - klicka här
(Om du vill ha min hjälp...)
Du som vill ha en Diet - klicka här
(Om du vill gå ner i vikt själv...)

Har du frågor eller funderingar - hör av dig till mig!

Tel. 019-24 75 00
Mejl cl@viktcoachen.se

M v h Christina
Viktcoachen.se