Friskvård på jobbet

Bjud personalen på kunskap om det viktigaste; Hälsa & Vikt.."When you know better - you do better" (M. Angelou)...


Foto Gerald R. Ford, Flickr

Hälsoutveckling
Jag tror att det var Oprah som sade; "when you know better - you do better" (med ny kunskap åstadkommer vi mer och bättre).
Och medarbetare med övervikt mår ofta sämre, både fysiskt och psykiskt, och har därför t ex fler sjukdagar. Alla tjänar på att personer i situationer med sämre förutsättningar för hälsa (övervikt, rökning, inaktivitet mm) får hjälp.

Mina rubriker:
Må bättre på jobbet* (för medarbetare)
I form för ledarskap* (för chefer)
Hälsosam mat** (för alla)
Gå ner i vikt*** (för intresserade)

* Jag har skrivit en bok med samma titel (10 böcker ingår).
** Alla närvarande får min e-bok "20 Hälsosamma frukt- & bärmilkshakes".
*** Alla närvarande får min diet "Snabb & Enkel Viktminskning".

Enkla & effektiva verktyg
Ni får effektiva verktyg som är lätta att implementera, annars blir det ofta ”business as usual”. Men det viktigaste är att ni får svar på alla era frågor.

Min bästa föreläsning :)
Jag var i Karlstad och skulle föreläsa, men de drog över tiden och hann inte med mig, De satt och fikade och jag frågade om de hade några hälsofrågor, när jag nu var där.

De fick fram ett blädderblock och på 20 minuter besvarade jag alla deras frågor. Efteråt sade chefen "det var den bästa föreläsningen vi har haft". Det lärde mig hur viktigt det är att svara på frågor....

Min sämsta föreläsning :(
Som föreläsare måste man testa olika metoder och ibland blir det mindre bra. Jag skulle föreläsa med mer entusiasm och tog i från tårna - jag var helt slut efteråt. Chefen kom fram till mig och sade "Ja, så kan man också göra". Det lärde mig att vara mig själv...

Min erfarenhet som föreläsare
I tio år föreläste jag för läkare och sjuksköterskor om olika läkemedel (som produktspecialist). Det kräver att man vet vad man talar om. Efter det har jag föreläst om hälsa & vikt i över tio år för företag, föreningar, i skolor, för seniorer osv.

Ge dig och dina medarbetare mer kunskap om det viktigaste ni har - hälsan (och vikten).

PRIS/BESTÄLLNING
Friskvårdsföreläsning (1-2 tim)    9 900 kr
Exkl. moms och resa

Boka en föreläsning

Här är några av de kunder jag har haft förmånen att samarbeta med:
EnterCard Sverige AB
Bröstcancerföreningen Örebro
Handelsbanken
NBV
NCC Construction
Nordea
Kristdemokraterna
Saab Bofors AB
Skatteverket
Svenska Kyrkan Nora/Kumla
Brunns-/Tullängs-/Virginska-/Risbergska skolan
Universitetssjukhuset Örebro
Välkomna tillbaka!

Hur det började...

När vår dotter var liten hade hon dagmamma (det var toppen – hon hade en x-mamma, lekkamrater, var i hemmiljö och fick hemlagad mat). Jag hämtade henne när alla dagmammor och barn fikade i lekparken. Det var saft och bullar varje dag.

Jag frågade om dagmammorna hade fått någon kostutbildning (för barn kan ju äta mackor, yoghurt, ägg mm), men det hade de inte. Så jag erbjöd mig att hålla en kostutbildning för dagmammorna och så blev det.

Efter det ringde andra företag, som också ville ha en föreläsning – och då startade jag HB Hälsa & Insikt.

Vill du ha en Friskvårdsföreläsning på ditt jobb. Jag hjälper er att må bättre på jobbet (och hemma), att äta & leva mer hälsosamt och/eller att gå ner i vikt.

Fokus på vikten…

År 2015 valde jag att fokusera på viktminskning – eftersom det är ett så stort problem för den drabbade och även för samhället (jag vet för jag har gått ner 20 kg själv) .

Nu använder jag namnet Viktcoachen.se och eftersom jag jobbade med hälsa i över 10 år, så hjälper jag mina kunder att bli smala med HÄLSOSAM MAT, enkla rutiner och support.
--------------------------------------------------

Minska din Mage...!

Du får min lilla e-bok - "Maten som Minskar din Mage" (pdf) - den hjälper dig att bli av med magen, en gång för alla...


E-boken hjälper dig att:
     ¤ välja rätt DIET…
     ¤
äta RÄTT mängd protein…
     ¤
äta LÅNGSAM energi…
     ¤ välja rätt DRYCKER

     ¤
OCH du får 3 Bonustips & RABATT på Viktcoachning

x
Med e-boken – kan du bli av med magen. (Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill.)

E-boken hjälper dig:

Att välja rätt DIET…
Det finns massor av dieter idag och det är lätt att välja fel - har man otur väljer man en diet som gör att det blir SVÅRARE att gå ner i vikt, i åratal.

Att äta RÄTT mängd protein…
Idag är det ett stort fokus på protein och många äter lika mycket som en kroppsbyggare behöver. Andra äter för lite (och du behöver lite olika mycket, olika tider på dagen)...

Att äta LÅNGSAM energi…
Det är svårt att veta hur mycket man ska äta och vad. Ska man räkna kalorier eller kolhydrater? Det är inte lätt att veta för båda står i fokus idag...

Att välja rätt DRYCKER…
Vad man dricker är lika viktigt som vad man äter - speciellt om man dricker fel drycker. Men med rätt råd är det många som knappt behöver göra mer..

Att bli av med magen...
Många kvinnor (och män) har problem med en för stor mage. Och många har väldigt svårt att bli av med den. Men här får du hjälp och några BONUS-tips som gör det ännu lättare...

Med e-boken kan du få en kropp som du älskar...

M v h Christina
Viktcoachen.se