Vill du ha hjälp med vikten? Du kan GÅ NER 10 KG på 3 månader! 


Du är värd en kropp som DU älskar...

Hur är det - egentligen?
Är din garderob full med kläder fast ingenting passar? Drar du dig för att följa med på nåt roligt för att du inte har nåt att sätta på dig (och för att du känner dig lite obehaglig bland folk)? Vet du vad du gör fel, men kan inte få det rätta gjort? Har du ett förfärligt sötsug - hela tiden? Tänker du alldeles för mycket på mat?
(Så var det för mig...) 

SHE - mest för kvinnor
Du kan gå ner ca 10 kg, på 3 månader, med min Support, Hälsosamma mat och Enkla rutiner (SHE). Det är en bra förkortning för jag jobbar nästan bara med kvinnor. Du får veta hur du går ner i vikt (och upp), du får äta dig mätt och du blir av med ditt sötsug - på bara några dagar. Nu är det DIN tur...

Vad det INTE är
Du behöver INTE räkna kalorier eller väga din mat. Du måste inte motionera (du går ner i vikt ändå, men jag rekommenderar det för att du ska vara starkare och mer fit när du är framme). Och du behöver inte känna dig ensam - du har mig och Viktsupportgruppen. Och du behöver INTE detoxa eller gå hungrig. 

Så du kan få hjälp på tre sätt:
1. Facebook-coachning
2. Grupp-coachning
3. VIP-coachning


Välj Facebook-coachning med mess...

Facebook-coachning
Du får hjälp i min privata Facebook-grupp, Viktsupportgruppen, och kan messa mig NÄR du vill. Och du får veta allt du behöver om att gå ner i vikt i gruppen. Där skriver jag om mina 8 Vikt-& Hälsofaktorer - för du ska även Må bättre.


Grupp-coachning med videomöten & mess... 

Grupp-coachning
Vi har gruppsamtal varje vecka (3-6 personer). Du kan t ex ta med din syster och svärmor, eller gå ihop ett gäng på jobbet och gå ner i vikt tillsammans. Då får du dessutom hjälp  av dina gruppmedlemmar. Ni är med i Viktsupportgruppen.


VIP-coachning med samtal varje vecka och mess...

VIP-coachning
Vi pratar varje vecka och du messar eller mejlar mig när du vill. Du är också med i Viktsupportgruppen, där du får mina allmänna råd & tips om att gå ner i vikt. Men DU är min VIP-kund. (Jag tar bara 5 VIP-kunder per kvartal.)

Lev 10 år längre!
En norsk metastudie, där de undersöker flera studier samtidigt, visade att en växtbaserad kost med mer grönsaker, kan förlänga livet med 3-13 år! Beroende på hur gammal du är när du börjar. Du behöver inte bli vegetarian - bara äta MER grönsaker. (Och MINDRE socker, läsk, rött kött och charkprodukter.) Precis som i mina dieter...

Jag vill ha Viktcoachning


Slow Carb betyder långsamma kolhydrater - det är främst GRÖNSAKER...

Vikt & Hälsa
Du kommer att gå ner i vikt och du kommer att må bättre, för jag fokuserar på vikt och hälsa. För när du blandar in hälsan också, har du mycket mer kraft bakom varje beslut. 

Och det har jag sett hos mina kunder - de är lika glada för att de mår bättre och har mer energi, som för att de går ner i vikt. Men självklart så är vikten, midjemåttet och spegelbilden alltid viktigast.

Mina 8 Vikt & Hälsofaktorer
1. Hormoner & kroppsformer
2. Sockerkänslighet & volymätare
3. Maten & måtten
4. Vad du Tror & Tänker
5. Stress & sömn
6. Motion & Styrka
7. Periodisk fasta & andra tips
8. Magbakterierna & immunförsvaret

Du får hjälp med ALLT det här i Viktsupportgruppen - min privata Facebook-grupp. Och jag ska göra ALLT jag kan för att hjälpa dig. För jag vet hur det känns att vara fet (hemskt) och att bli smal (underbart!). Du kommer INTE ångra dig...

Jag vill ha Viktcoachning...


Åtta viktiga faktorer, ovan. (Och körsbär är en av mina favoritbär...)

Viktcoachning innehåller ALLT du behöver:
- dieten & recepten
- min support
- de 8 vikt & hälsofaktorerna
- mina verktyg för viktminskning
- min checklista för viktbalans
Så du får ALLT du behöver för att Gå ner i vikt och Må bättre. 

Jag jobbar hemma - ofta sent på nätterna...

Hur det går till
Min metod, mina dieter och min tallriksmodell är lika enkla. Allt har tre steg - och det kommer du ihåg. Och du kan berätta om vad du gör (om du vill). 

Efter 30 år är det svårare
För både kvinnor och män - många män lägger på sig en mage och kvinnor kan få en av fyra olika kroppstyper. Viktminskning handlar om HORMONER och nu kommer graviditets-hormoner och klimakterie-hormoner (eller brist på hormoner) in i bilden. Men med min metod är allting möjligt, jag har hjälpt flera kvinnor över 70 år att gå ner i vikt. Hatten av för dem!

Jag vill ha Viktcoachning...

alt
Så här glad blir du när du kommer fram...

Välj Viktcoachning som passar dig:
¤ Facebook-coachning
(I Viktsupportgruppen och med mess)
¤ Grupp-coachning 
(För 3-6 pers. med zoom-möten varje vecka och mess)
¤ VIP-coachning 
(Vi pratar varje vecka och du kan ringa/messa/mejla)

Du får allt på mejlen 
Dieten och Recepten får du på mejlen. Sedan får du den hjälp du har valt (ovan). Och när du har nått din målvikt, får du min "CHECKLISTA - hur du BEHÅLLER vikten". (Som har hjälpt mig att behålla vikten i alla år.)

Du får den bästa hjälpen
Jag vidareutbildar mig hela tiden, så att du får hjälp med det senaste och bästa. Det är det fina med att vara ett litet företag - jag behöver inte behålla något, som kostat pengar att utveckla. Jag kan gå vidare till det som gäller NU - det bästa för DIN vikt och hälsa. 

alt=Jag går utbildningar & kurser hela tiden...

Du kan välja en diet och gå ner i vikt själv
Du har fyra dieter som du kan välja bland. Snabb & Enkel Viktminskning är min signaturdiet (heter Våga & Vinn! med support). Den jag rekommenderar till de flesta. För jag vet hur bra den fungerar och att den har hjälpt massor av kvinnor. (Det är med den jag har minskat ca 25 kg.) Den och de andra dieterna, nedan, är enkla och hälsosamma.

Fyra enkla dieter:
¤ Snabb & Enkel Viktminskning 
  (Du äter dig MÄTT på RÄTT mat)
¤ Smal & Fri! med Paleo 
  (Utan snabba kolhydrater, gluten och mjölkprodukter)
¤ Varannandags dieten 
  (Du äter som vanligt varannan dag och bantar de andra dagarna)
¤ Soppa & Sallad dieten
  (För dig som bara vill gå ner ca fem kg) 


Jag hjälper mest kvinnor (men gubbarna hänger ofta på)... 

Snabb viktminskning
Min metod går ut på att gå ner i vikt snabbt (ditt snabbaste). För det finns ingen anledning att hålla på i ett halvår när du kan klara av det på tre månader. Att man ska gå ner långsamt för att behålla vikten är en myt.

Men med en hälsosam diet kan du hålla på så länge du behöver (en del vill gå ner mycket mer än 10 kg) och samtidigt må toppen. Om din familj äter "DIN" mat mår de lika bra som du.

Du får råd om enkla rutiner. Recepten är enkla (för att ALLA ska kunna laga) och jag delar med mig av mina enkla tips. Det är såna råd du får i mina dieter, för jag vill att du ska lyckas. 

Jag vill ha Viktcoachning...

alt=
Socker (och snabba kolhydrater) är din värsta fiende.

Snabba kolhydrater
Tyvärr så kan du inte äta socker, eller andra snabba kolhydrater, och samtidigt minska i vikt. De flesta kan äta socker EN dag per vecka under sin viktminskning. Men tänk på att:

"Du kan ha ett begränsat liv och äta vad du vill,
 eller äta begränsat och göra vad du vill." 
(Marissa Peer)

Ett begränsat liv betyder att man inte vill delta i sociala sammanhang för att man inte har något att sätta på sig, eller för att man känner sig obekväm. Begränsa din mat - INTE ditt liv. För om du äter socker, snacks och snabbmat varje dag så kommer du att gå UPP i vikt. 

Få en kropp som du ÄLSKAR!
Jag har satt målet så högt för att jag tycker att det är så det ska vara - att du ska ha en kropp som du är NÖJD med och ÄLSKAR. Mitt favoritcitat är:

   "Let the REST of your life -
be the BEST of your life
" (okänd)

Det vill jag förmedla till dig som är 30+. Att satsa på DIG själv och gå ner i vikt, så att du får leva resten av ditt liv med en kropp som du är nöjd med, stolt över och älskar.

10 kg på 3 månader
Du kan gå ner ca 10 kg på 3 månader. Om inte det räcker kan du fortsätta med mig så länge du vill, tills du är i mål. Du kan ta en månad i taget, utan bindningstid. Tills du är nöjd...

Jag vill ha Viktcoachning...

alt=
Du är värd en kropp som du älskar!

Jag vill ha Viktcoachning...
(Med min hjälp...)

Jag vill ha en Diet...
(Gå ner i vikt själv...)

Har du frågor eller funderingar - hör av dig till mig!

Tel. 019-24 75 00
Mejl cl@viktcoachen.se

Du kan använda friskvårdscheckar

Du kan betala för din viktminskning eller bok/e-bok med friskvårdspengar - med Epassi. Det är verkligen smidigt och bra. Ta vara på det - använd dina friskvårdspengar. 

 

alt=

GÅ NER 10 KG på bara tre månader och få en kropp som du ÄLSKAR!