(Jag har gått ner 25 kg med min diet.) Nu är det din tur...

Hösten 2021 
Nu fokuserar jag mer på hälsan. Du kommer att gå ner i vikt och du kommer dessutom att må bättre. För när vi blandar in både vikt OCH hälsa har du mycket mer kraft bakom varje beslut som du tar. (Jag försökte sluta med socker, för att gå ner i vikt, men det gick bara inte. Först när jag gjorde det för min hälsa så lyckades jag.)

Välmående & Viktbalans
Det är namnet på höstens Viktcoachnings-kampanj. Så du som väljer Viktcoachning (Våga & Vinn!, SMAL med Mess & Mejl, VIP-coachning) får också hjälp med:

1. Varför (du går upp i vikt) & Kroppstyper (4 olika sätt att lagra fett)
2. Drycken & Näringen
3. 
Dieten & Matlistan (vad som ingår)
4. Avkoppling (stress) & Rörelse
5. Mikrobiomet (70% av ditt immunförsvar) & Pre/probiotika (mat till/goda bakt.)
6. Självförtroende & Motivation
7. Målet & Tänket (hur du bör tänka)

Du får hjälp med det här (ovan) i Viktsupportgruppen - min privata Facebook-grupp. Och jag ska göra ALLT jag kan för att hjälpa dig. För jag vet hur det känns att vara fet (hemskt) och att komma i mål (oslagbart!). Du kommer INTE ångra dig...


Sju viktiga faktorer, ovan. (Och körsbär är en av mina favoritbär...)

Vad det är (och vad det INTE är)
De faktorer som gör att du mår bra är ofta de faktorer som gör att du går ner i vikt. Och det har ingenting med kaloriräkning, ketodieter, low carbs eller hård träning att göra. Det handlar om RÄTT mat och dryck, att kroppen får både vara aktiv och slappna av, att du TROR på dig själv och tänker och talar positivt, att du håller immunförsvaret på topp och att du har HJÄLP av mig och gärna någon mer i din närhet. Du som väljer Viktcoachning får hjälp med ALLT det här.

Du vill gå ner i vikt men glöm inte att hälsan är viktigast. (Jag som har en neurologisk sjukdom kan skriva under på det.) Men den diet du har valt, supporten med de 7 nya områdena, mina verktyg för viktminskning och min checklista för viktbalans är allt du behöver för att både Gå ner i vikt och Må bättre. 

Gå ner i vikt med 1.2.3
När jag hade gått ner 15 kg mådde jag så mycket bättre, fick en bättre självkänsla och kroppen blev lättare att hantera - ALLT blev bättre! Så räkna med att du får mer energi, att du vill mer, orkar mer och gör mer. Med bara TRE enkla steg.

Det måste vara enkelt
Av mig får du tre enkla steg - för det måste vara enkelt. Du får support, äter hälsosam mat och får enkla rutiner. Du fokuserar på tre saker, lägger tre livsmedel på din tallrik osv. Det är lätt att komma ihåg och lätt att komma igång...

alt=
Jag jobbar i favoritfåtöljen - ofta sent...

Hur det går till
Min metod, mina dieter och min tallriksmodell är lika enkla. Allt har som sagt tre steg - det kommer du ihåg. Och du kan berätta om vad du gör (om du vill). 

Jag hjälper bara kvinnor
Då kan jag relatera  till min egen viktminskning (de 25 kg som jag har hållt undan i fyra år) och till alla kvinnor som jag har hjälpt. (Och tjejerna vill att Facebookgruppen är "ladies only".) 

Efter 30 år är det svårare...
Viktminskning handlar om HORMONER och nu kommer graviditets-hormoner och klimakterie-hormoner (eller brist på hormoner) in i bilden. Men med min metod är allting möjligt, jag har hjälpt flera kvinnor över 70 år att gå ner i vikt. Hatten av för dem!

alt
Så här glad blir du när du kommer fram...

Välj Viktcoachning som passar dig:
¤ Våga & Vinn! Viktminskning 
(Med all hjälp i en privat Facebook-grupp)
¤ SMAL med Mess & Mejl 
(Messa eller mejla mig NÄR du vill)
¤ VIP-coachning 
(Vi pratar varje vecka och du kan ringa/messa/mejla mig NÄR du vill)

Du får allt på mejlen 
Dieten och Recepten får du på mejlen. Sedan får du den hjälp du har valt (ovan). Och när du har nått din målvikt, får du min "CHECKLISTA - hur du BEHÅLLER vikten". (Som har hjälpt mig att behålla vikten i fyra år.)

Du får den bästa hjälpen
Jag vidareutbildar mig hela tiden, så att du får hjälp med det senaste och bästa. Det är det fina med att vara ett litet företag - jag behöver inte behålla något som kostat pengar att utveckla utan kan gå vidare till det som gäller NU. Det bästa för din vikt och hälsa. 

alt= 
Jag vidareutbildar mig hela tiden...

En diet som passar DIG...
Du har fyra dieter som du kan välja bland. Snabb & Enkel Viktminskning är min signaturdiet (heter Våga & Vinn! med support). Den jag rekommenderar till de flesta. För jag vet hur bra den fungerar och att den har hjälpt massor av kvinnor. (Det är med den jag har minskat ca 25 kg.) Den och de andra dieterna, nedan, är enkla och hälsosamma.

Fyra enkla dieter:
¤ Snabb & Enkel Viktminskning 
  (Du äter dig MÄTT på RÄTT mat)
¤ Smal & Fri! med Paleo 
  (Utan snabba kolhydrater, gluten och mjölkprodukter)
¤ Varannandags dieten 
  (Du äter som vanligt varannan dag och bantar de andra dagarna)
¤ Soppa & Sallad dieten
  (För dig som bara vill gå ner ca fem kg) 

alt=
Jag hjälper bara kvinnor (men en del män hänger på)...

Snabbt, Hälsosamt och Enkelt (SHE)
Min metod går ut på snabb viktminskning. För det finns ingen anledning att hålla på i ett halvår när du kan klara av det på tre månader. Att man ska gå ner långsamt för att behålla vikten är en myt.

Hälsosamt...
Din hälsa är det viktigaste du har. Med en hälsosam diet kan du hålla på så länge du behöver (en del vill gå ner mycket mer än 10 kg) och samtidigt må toppen. Om din familj äter "DIN" mat mår de lika bra som du.

Enkelt.... 
Det måste vara enkelt. Och det betyder enkla rutiner. Hur man förenklar sin vardag och att följa mina enkla recept. Det är såna råd du får i mina dieter, för jag vill att du ska lyckas. 

alt=
Socker är din värsta fiende.

Snabba kolhydrater
Tyvärr så kan du inte äta socker, eller andra snabba kolhydrater, och samtidigt minska i vikt. De flesta kan äta socker EN dag per vecka under sin viktminskning. Men tänk på att:

"Du kan ha ett begränsat liv och äta vad du vill,
 eller äta begränsat och göra vad du vill."

(Marissa Peer)

Ett begränsat liv betyder att man inte vill delta i sociala sammanhang för att man inte har något att sätta på sig, eller för att man känner sig obekväm. Begränsa din mat - INTE ditt liv. För om du äter socker, snacks och snabbmat varje dag så kommer du att gå UPP i vikt. 

Få en kropp som du älskar
Jag har satt målet högt (att du ska få en kropp som du ÄLSKAR!) för att jag tycker att det är så det ska vara. Ett favoritcitat är:

   "Let the REST of your life -
be the BEST of your life
" (okänd)

Det vill jag förmedla till dig som är 30+. Att satsa på DIG själv och gå ner i vikt, så att du får leva resten av ditt liv med en kropp som du är nöjd med, stolt över och älskar.

alt=
Du är värd en kropp som du älskar!

10 kg på 3 månader
Du kan gå ner ca 10 kg på 3 månader. Om inte det räcker kan du fortsätta med mig så länge du vill, tills du är i mål. Du kan ta en månad i taget, utan bindningstid. Tills du får en kropp som du älskar...

Du som vill ha Viktcoachning - klicka HÄR
(Om du vill ha min hjälp...)
Du som vill ha en Diet - klicka HÄR
(Om du vill gå ner i vikt själv...)

Har du frågor eller funderingar - hör av dig till mig!

Tel. 019-24 75 00
Mob. 0703-10 81 86 

Mejl  cl@viktcoachen.se

Du kan använda friskvårdscheckar

Du kan betala för din viktminskning eller bok/e-bok med friskvårdspengar - Actiway och ePassi. Det är verkligen smidigt och bra. Ta vara på det - använd dina friskvårdspengar. 
 

alt=

alt=

GÅ NER 10 KG på bara tre månader och få en kropp som du ÄLSKAR!

M v h Christina
Viktcoachen.se

Du måste också inse att du

BLOGG

Hälsosam mat, enkla vanor och support

By Christina augusti 14, 2017 Mat, Viktminskningenkla vanor, hälsa, support            Gå ner i vikt med ännu bättre hjälp… För att kunna hjälpa dig bättre, tar jag mig tid att förbättra min verksamhet varje sommar (när lusten...
Läs mera

Smal, sund och stark...

By Christina augusti 2, 2017 Viktminskningny livsstil, smal, stark, sund, tänk rätt            Smal, Sund & Stark… Sommaren är inte slut än men i höst kommer jag att fokusera på tre saker – att hjälpa dig att bli Smal, Sund...
Läs mera

Min verksamhet

By Christina juli 15, 2017 Mat          15 juli till 15 augusti har jag min SOMMAR-RABATT (20-50 %): Du kan välja på E-böcker om: ¤ Stress ¤ Detox-fasta ¤ Enkelt träningsprogram (Body Weight Exercise) ¤ Recept på smarriga...
Läs mera

SUPPORT varje dag (nu mån-ons-fre)

By Christina juni 7, 2017 ViktminskningBanta, hjälp, inspiration, motivation, svar på frågor, tänk rätt          Du får SUPPORT varje dag! De flesta av mina klienter säger att SUPPORTEN är jätteviktig. Jag tror att den många gånger...
Läs mera

Tänk hälsa istället för vikt

By Christina maj 3, 2017 4 commentsMat                Minska ner eller "dra ner på"…? Socker och snabba kolhydrater är lika svåra att ”dra ner på” som att röka mindre. Så länge du röker så...
Läs mera

Ta nya tag - det är vår

By Christina april 20, 2017 Viktminskningdieter, inspiration, low carb, slow carb            Ta NYA tag – det är vår! När Påsken är över är det dags att ta NYA tag. Det är en högtid med mycket smågodis, choklad och god mat. Så...
Läs mera

Terrorism i Stockholm

By Christina april 7, 2017 Mat   Terrorism i Stockholm – det känns overkligt… Den här dagen är mina tankar, och böner, med de drabbade och deras familjer. Min svägerska och hennes man, med vuxna barn, bor i Stockholm och det kändes overkligt att ringa för...
Läs mera

God, enkel, billig och hälsosam mat

By Christina mars 30, 2017 2 commentsMatbönor, enkla steg, grönsaker, slow carb           Vill du ha mat som är god, enkel och billig? Det är ingen hemlighet att jag förespråkar mat som är baserad på framförallt grönsaker av olika...
Läs mera

Motiverad direkt på morgonen

By Christina mars 16, 2017 Matinspiration, motivation, tänk rätt            Hur motiverad är du? Motivation är en av de pelare som gör att din viktminskning lyckas! Du MÅSTE vara motiverad om du ska klara av att säga nej till de...
Läs mera

Motionera hemma

By Christina februari 16, 2017 Motionenkla steg, Motionera hemma, ny livsstil            Motionerar du? Motion är ett verktyg som inte är avgörande för din viktminskning. Så du behöver INTE motionera – du kommer att gå ner i...
Läs mera