Bli av med sötsug på några dagar

 

Du kan bli av med sötsuget på 2-3 dagar!

Jag är som de flesta överviktiga kvinnor sockerberoende (men jag är inte överviktig längre). Det betyder att man ständigt brottas med ett suuuuug efter socker, mackor, choklad, glass, ostbågar… det tar aldrig slut eftersom detta är billiga produkter att skapa för livsmedelsindustrin. De är mycket påhittiga när det gäller att ta fram nya produkter som stillar vårt sug.

Du kan bli av med sötsuget – först ät dig MÄTT…

De flesta börjar i fel ände – de börjar med att TA BORT sockret utan att ändra på något annat. Det funkar i en dag kanske. Det är mycket bättre att börja med att äta dig MÄTT på RÄTT mat (det får nog bli mitt nya motto). Om du gör det kan du sedan ta bort sockret OCH de snabba kolhydraterna och bli FRI på tre dagar (det kan tom gå snabbare).

Du kan bli av med sötsuget – NU kan du ta bort sockret…

Om du vill bli FRI, slippa tänka på mat, slippa känna sug så gör din vardag (måndag-fredag) FRI FRÅN SOCKER. Självklart kan du gå på födelsedagskalas och äta tårta – allt sådant är UNDANTAG som inte betyder så mycket. Men FÖR DET MESTA så fös allt onödigt ätande till helgen. För visst ska du njuta – men inte varje dag! OM du vill bli FRI från SUUUUG.

Du kan bli av med sötsuget – ät dig MÄTT på RÄTT mat…

Rätt mat är hälsosam mat med mycket grönsaker. INTE den energirika husmanskosten som vi åt i en tid av RÖRELSE – barnen var ute och lekte och många fler hade arbeten som krävde energi. Idag sitter vi stilla och behöver mindre energi. Du behöver INTE räkna kalorier, du behöver bara äta RÄTT MAT.
Den rätta maten är ren mat (du vet precis vad den innehåller – inga kemiska tillsatser, sötningsmedel och andra E-nummer). Mat som ägg, fisk, fågel, kött, färs, korv (du behöver INTE gå för långt åt andra hållet) och grönsaker. MER grönsaker. Prova! Det kan bli en ny livsstil…

Bli FRI från sötsuget – ät dig MÄTT på RÄTT mat och bli av med sötsuget på några dagar…


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se