Du kan sluta räkna kalorier!

Räknar du kalorier?


(Vissa lightprodukter gör att du lagrar mer fett än socker...)

Överrallt så räknar folk (tjejer/damer) kalorier. Från unga år och uppåt så är många kvinnor fast i kalori-fällan. För det är en fälla (mer om det snart). Jag tycker synd om alla som lever med att räkna kalorier - för INGEN behöver göra det mer. Du behöver inte gå småhungrig och du behöver inte räkna på allt du äter och allt du gör. Du kan sluta räkna.

Varför det INTE fungerar...

Kroppen fungerar inte som en förbränningsmotor som förbränner kalorier i samma takt som du äter dem. Kroppen fungerar som en TERMOSTAT. Det gör att när du räknar kalorier, och äter för lite, så skruvar kroppen ner termostaten (förbränningen) ordentligt. Den gör det för att du ska klara dig på de få kalorier som du äter. Och den nedskruvade förbränningen har du kvar i över ett år.

Det handlar om HORMONER...

Glöm kalorier - det handlar om HORMONER. Framförallt hormonet INSULIN - som gör att vi lagrar fett. Dessutom hormonet KORTISOL - ett stresshormon som gör att du lagrar fett på magen. Du behöver äta och bete dig så att du har så LITE som möjligt av de här HORMONERNA. Det styr du med VAD du äter, NÄR du äter, hur mycket du STRESSAR & SOVER..

Nu är det ENKLARE att gå ner i vikt...

Så istället för att räkna kalorier och äta mindre och oftare, ska du äta dig MÄTT på RÄTT mat och ta det LUGNT (och sova gott i ca 7 timmar per natt). Det är en mycket enklare och trevligare tillvaro än att gå småhungrig och räkna kalorier. Det är visserligen svårt nog, med alla frestelser som finns ÖVERALLT. Men du kan sluta att räkna kalorier.

Sluta räkna kalorier och ät dig MÄTT på RÄTT mat och ta det LUGNT (och sov gott)


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.

hur du undviker
Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning


MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas! (Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se