"Få en kropp som du ÄLSKAR..."

Mitt mål - att du ska "få en kropp som du älskar..."

Jag har satt en högt mål - att du ska få en kropp som du älskar. För det vill jag ha. Jag kan vara ärlig och säga att jag inte är där än, men jag ger inte upp (har t ex alldeles för lite muskler). Men eftersom mitt favoritcitat är "att RESTEN av mitt liv ska bli det BÄSTA i mitt liv" (okänd) så ger jag inte upp, fast jag är 50 år (+). Det finns områden jag är stolt för och det är områden jag vill gömma. Men min inställning är; (se nedan).

Vad är det bästa med din kropp?

Vad är det allra bästa med din kropp? Vilka områden är DU stolt över? Jag gillar Trinny Woodall and Susannah Constantine som är twå Brittiska mode rådgivare. De hjälper folk att klä sig så att de framhäver sin FÖRDELAR - det de gillar med sig själva. De menar att du inte behöver gå ner i vikt (vilket jag inte håller med om) för du kan klä dig så du ser snygg ut ändå. Men jag vill att du ska gilla dig själv även UTAN kläder.

Vad är det sämsta?

Ok, vad är det sämsta med DIN kropp? Acceptera att ALLA (även supermodeller) har områden på sin kropp de inte gillar. Men acceptera att det är så och bestäm dig för att FOKUSERA på och FRAMHÄVA det du faktiskt gillar med din kropp. Har du snygga ben? Gå i tajta snygga tights eller kjolar som slutar över knät. Har du en smal midja? Ha skärp som framhäver det...

Mitt mål - att du ska nå DITT mål

Men när det gäller din (över)vikt så är det inte något du behöver acceptera för det KAN du förändra. BESTÄM dig för att nå en vikt som du är NÖJD med. För först DÅ kan du börja acceptera din kropp som den är - med för- & nackdelar.

Mitt mål - att du ska "få en kropp som du älskar..."

För först DÅ kan du få en kropp som du kan lära dig att ÄLSKA. Genom att fokusera på fördelarna - de områden du faktiskt är nöjd med. Och strunta i de delar du inte är så nöjd med. För det du fokuserar på VÄXER. Om du bara tänker på det du ogillar med dig själv så dröjer det inte länge innan du HATAR dig själv.

På samma sätt kan du fokusera på det du gillar med dig själv tills du tom har en kropp som du ÄLSKAR


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.

hur du undviker
Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se