Gör 2018 till ditt BÄSTA år!

Gör 2018 till ditt allra BÄSTA år hittills...

Vi har tider som är bra, tider som är toppen och andra tider som vi helst vill glömma. Hur det går är upp till dig. För det handlar om vad du fokuserar på. Om du har man och barn så kan det vara svårt att ta plats, men unna dig att tänka på DIG.

Gör 2018 till året då du tänker på DIG...

Du behöver inte glömma de dina för att du unnar dig att tänka på dig. Men du kan lägga ditt fokus på dig själv ett tag - det är du värd. Ta det nya året, 2018, och fokusera på dig själv. Unna dig att tänka på din vikt, din hälsa och din självkänsla. För den blir inte automatiskt bättre bara för att du går ner i vikt.

Glöm inte bort din självkänsla 2018...

Börja med spegelknepet - ta ett läppstift och skriv på dina speglar det du behöver höra. Varje gång du ser dig i spegeln ser du det du skrivit (och varje gång du är ensam kan du säga det högt). Skriv "Jag är värdefull" eller "Jag är vacker" eller "Jag är betydelsefull" eller vad det är som DU behöver höra, för att din självkänsla ska bli bättre.

Nå din målvikt 2018...

Ta det nya året och satsa på din vikt. Jag hjälper dig gärna (Viktcoachning)! Eller välj en av mina effektiva dieter och gå ner i vikt själv. Men glöm alla nedsättande ord om att din tid har varit - tänk att din BÄSTA tid är framför dig! Så unna dig att få den kropp som du vill ha - du kan få en kropp som du älskar!

Gör 2018 till DITT BÄSTA år - satsa på dig själv och din vikt och se fram emot en kropp som du älskar...

Foto Fritze Flink, Flickr