Hälsosam mat, enkla vanor och support

 

Gå ner i vikt med ännu bättre hjälp…

För att kunna hjälpa dig bättre, tar jag mig tid att förbättra min verksamhet varje sommar (när lusten till viktminskning är som lägst). Den här gången fokuserar jag på min medlemsstrategi. Det är min viktminskningsmetod Våga & Vinn! som jag har kopplat en medlemsgrupp på Facebook. Samtidigt passade jag på att se över hela min verksamhet. Från och med nu erbjuder jag viktminskning med fokus på hälsa, enkla vanor och support.

Gå ner i vikt med SUPPORT VARJE DAG…

Jag frågade mina kunder (i VågaVinn-gruppen) hur ofta de ville ha nya inlägg – det visade sig att 3-4 gånger per vecka är vad majoriteten vill ha. Och jag som hade som strategi att göra nya inlägg varje dag. Tur att jag frågade! Så nu har jag bestämt att det jag ska ge dig mer än någon annan är viktminskning med fokus på hälsa, enkla vanor och support.

Gå ner i vikt med fokus på hälsa…

Hälsa är viktigt för mig – eftersom jag har arbetat med hälsa i över 10 år (jag bestämde mig för att bara jobba med viktminskning 2015) så är det viktigt att mina dieter och metoder är bra för din hälsa. Jag kommer inte att rekommendera något som jag inte tror förbättrar din hälsa. Det är viktigt för mig. Jag startade min bana med att skriva hälsokrönikor i dagstidningen Nerikes Allehanda och gjorde det i fyra år.

Gå ner i vikt med fokus på enkla vanor…

Det måste vara enkelt. Om viktminskning ska fungera så att man håller ut och fortsätter – ska det vara enkelt. Många äter samma mat hela tiden. Riktigt så enkelspårig måste man inte vara, men man måste lägga sig till med ENKLA vanor. Så fort det blir krångligt, komplicerat eller svårt så lägger man av. Så jag ska se till att det blir enklare.

Gå ner i vikt med fokus på support…

Många säger att supporten (min hjälp) är lika viktigt eller till och med viktigare än själva dieten. Jag har som princip att jag svarar på alla frågor samma dag. I VågaVinn-gruppen (Facebook-gruppen) har jag gjort nya inlägg varje dag – men när nu kunderna ville ha hjälp 3-4 gånger per vecka så får det bli just så. De som blir hjälpta i mobilen styr helt själva hur mycket hjälp de behöver.

Behöver du hjälp med vikten? Av mig får du Viktminskning med fokus på hälsa, enkla vanor och support....


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se