Hur du undviker frestelser

 

Hur du undviker frestelser…

Det är bara att inse – du kommer att bli frestad av allt det du inte kan äta (om du vill gå ner i vikt eller behålla vikten). Läsken, godiset, kakorna, det mjuka vita brödet, glassen, chokladen osv. Du måste ha en strategi för att undvika allt detta, annars går du snart upp i vikt.

Hur du undviker – ät dig MÄTT…

Sätt i system att du äter dig MÄTT frukost, lunch och middag. Det är själva grunden. Går du hungrig kan du lika gärna kasta in handduken och gå och köpa glass, med strössel. Jag menar att du MÅSTE göra en vana av att äta dig MÄTT.

Hur du undviker – bestäm dig I FÖRVÄG…

Du måste ha en strategi – som är klar INNAN du går och handlar, går på fiket med en kompis, går på kalas, går hem till en kompis på lördag kväll eller vad det nu kan vara. OM du har bestämt dig INNAN, hur du ska göra, är chansen mycket större att du kommer hem nöjd.

Hur du undviker – ha några enkla regler…

Som bas i din strategi är det bra om du har några ENKLA regler som du går efter. Det kan vara t ex ”Jag dricker läsk på helgen”, ”Jag äter kaffebröd max 3 gånger per vecka”, Jag äter godis max 2-3 gånger per vecka” eller vad du bestämmer dig för. En bra regel är att ”VARANNAN dag äter jag INTE socker” (din enda regel med INTE i) – t ex. Ta kommando och bestäm!

Hur du undviker – du måste TÄNKA rätt…

Du vinner slaget mellan öronen – TÄNK rätt. Du behöver TÄNKA på vad du vill. INTE vad du INTE vill. Så TÄNK t ex ”Det är gott men jag vill HELLRE bli smal”. Eller ”Det ser gott ut men jag VÄLJER att avstå, eftersom…” (vad du nu vill). Vi tänker alldeles för mycket på vad vi INTE vill, men det är mycket bättre att TÄNKA på vad det är du VILL.

Ät dig MÄTT, bestäm dig I FÖRVÄG, ha några ENKLA regler och TÄNK rätt...
(t ex ”Det är gott men jag vill HELLRE bli smal” eller Det ser gott ut men jag VÄLJER att avstå, eftersom…”)…


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.

hur du undviker
Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se