Kom igång med viktminskning

 

Vill du gå ner i vikt – NU?


Foto Sean, Flickr

När jag själv var som fetast (nästan 90 kg) ville jag gärna gå ner i vikt. Men av någon anledning kom jag inte igång med min viktminskning förrän jag mådde riktigt dåligt. Det var som om jag behövde nå botten av hålet jag hade grävt, innan jag kunde vända. När jag inte längre ville visa mig för folk. När jag inte ville äta en kaka till. När jag ville bli smal NU!.

Kom igång med viktminskning – NU!

Det går inte att försöka att gå ner i vikt. Det går inte heller att prova. Du måste BESTÄMMA dig och sedan GÖRA det. Och även fast du har gjort det, BESTÄMT dig, så kommer du att falla ändå. Det är därför du behöver mig – en Viktcoach som plockar upp dig igen, varje gång du faller. Som hjälper dig hela vägen fram, till din målvikt. Som ger dig de tips du behöver, för att slippa göra de misstag som jag gjorde.

Kom igång med viktminskning – motivation…

Du måste vara motiverad och det blir du när DU har BESTÄMT dig. Skatta hur gärna du vill gå ner i vikt, mellan 1-10. Om du säger 5-7 så behöver du gräva ett tag till (i gropen jag talade om förut – så att du kommer till botten). Men om du säger 7-9 så är det bara att sätta igång – du är redo.

Kom igång med viktminskning – på 3 sätt…

Du kan göra på 3 sätt, som jag ser det. 1. Du kan leta på nätet och plocka ihop en metod eller bara söka på en enda metod (bäst). 2. Du kan köpa en diet och gå ner i vikt själv (jag har fyra dieter- för ingen metod hjälper alla). 3. Du kan välja en Viktcoach (jag hjälper dig gärna!). Gör det som passar dig bäst. De tjejer som jag har hjälpt att gå ner i vikt tycker att SUPPORTEN är jätteviktig.

Kom igång med din viktminskning – bestäm dig och välj ett av de 3 sätten (ovan)…


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se