Kvinna 50+


Foto reallifephoto.se

Tidningen M...

Jag är med i tidningen M (som är en tidning av Amelia Adamo för aktiva mogna kvinnor) och det är jag glad för. För mitt motto är:

"Let the REST of your life be the BEST of your life" (okänd)

(Låt resten av ditt liv bli det bästa i ditt liv.) Eftersom gränsen för vad som är gammalt hela tiden flyttas fram (jag är 50 + och känner mig som 30) så vill vi också ha en livskvalitet som är på topp, så långt som möjligt. Som kvinna vill man vara vacker och man vill bli sedd. Man vill dessutom ha en kropp som man är nöjd med. Så fort en kvinna INTE har det så mår hon mer eller mindre dåligt.

En kropp som du älskar...

Jag tror att jag talar för ca 80 procent av alla kvinnor - det finns ju även de som inte brys sig alls om sitt utseende. På min logga står det "Få EN KROPP SOM DU ÄLSKAR!" Det är mitt mål för de kvinnor som jag hjälper med vikten. Det är ett högt mål - men det är satt för att jag vill göra ALLT jag kan för att hjälp dem och för att jag aldrig ska sluta att bli en bättre Viktcoach.

Det är aldrig för sent...

Många mogna kvinnor tror att tåget har gått, när det gäller vikten, eftersom de har en hög ålder. Och det är så att ämnesomsättningen minskar en smula från år till år, speciellt som man inte är aktiv. Men det är aldrig omöjligt! Du kan gå ner i vikt även om du är 80+. Du får bara minska ambitionsnivån en bit.

Välj en diet...

Du kan välja en av mina dieter och gå ner i vikt själv. Då får du dieten via mail (med recept) och sedan gör du resten själv. Det är för dig som är dicsiplinerad och som inte behöver någon support. Jag har flera dieter - slow carb (en diet med mycket fräscha grönsaker), en varannan dags diet (man äter som vanligt varannan dag och väldigt lite varannan dag), LCHF (Lite kolhydrater och mycket fett) och en diet för dig som har symptom från mage, huden (acne/rosacea) eller som har värk ELLER svårt att gå ner i vikt.

Välj Viktcoachning....

Du kan också välja viktcoachning av mig. Då hjälper jag dig i 3 månader, du kan kontakta mig NÄR du vill och jag ringer dig EN gång per vecka (ett supportsamtal). Det är för dig som vill ha hjälp att gå ner i vikt och som vill ha någon att vara lite ansvarig inför. Självklart får du även svar på ALLA dina viktfrågor och även några hälsofrågor (jag har jobbat med hälsa & vikt i 15 år).

Välkommen!

M v h Christina
Viktcoachen.se