Motionera hemma

 

Motionerar du?

Motion är ett verktyg som inte är avgörande för din viktminskning. Så du behöver INTE motionera – du kommer att gå ner i vikt ändå (maten betyder ca 80 procent). Men du som VILL motionera ska självklart göra det för det är det VIKTIGAST för din hälsa. Du kan även ta till motion om du t ex har hamnat på en platå (att din viktminskning står still) för att få igång den eller för att du vill göra ALLT du kan, för att gå ner i vikt. Med enkla steg blir du snabbt bättre oavsett vad du väljer att träna.

Motionera hemma…

Det är absolut enklast, tar minst tid och spar pengar att motionera hemma (du behöver inte åka någonstans och du behöver inte betala några avgifter). Du kan välja själv vad du vill göra – det finns hur mycket som helst att välja på. Du behöver heller inte köpa några hippa kläder – du tränar i vad du har.

Motionera hemma med ett löpband…

Du kan t ex köpa ett löpband. Jag brukar rekommendera Attracts – för de är bra, har ett bra pris och är enkla att ta fram och tillbaka. Du kan gå, jogga eller springa och du blir snabbt bättre. Din kondition ökar mycket snabbare än du tror. Du kan hålla koll med en tränings”klocka” som gör att du kan hålla koll på dina prestationer i datorn om du vill. Om du sätter den framför tv:n (eller sätter en liten tv framför löpbandet – i garaget, källaren eller det rum du väljer) så kan du motionera till din favoritsåpa eller till nyheterna.

Motionera hemma med hantlar eller 5 enkla övningar…

Om du hellre vill träna styrka så kan du köpa några hantlar och bygga på allteftersom du blir starkare. Jag tror att de allra flesta behöver träna styrka idag – vi är alldeles för klena eftersom vi inte gör något tungt kroppsarbete alls. Du kan även prova Body Weight Exercise – 5 enkla övningar som tränar hela din kropp. Med bara kroppen som motstånd är det ett enkelt och säkert sätt att träna. Det kan bli din nya livsstil – att motionera regelbundet, för bara då ger det dig resultat.

OM du vill motionera – så är det enklast, och tar minst tid, att göra det hemma…


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se