Motiverad direkt på morgonen

 

Hur motiverad är du?

Motivation är en av de pelare som gör att din viktminskning lyckas! Du MÅSTE vara motiverad om du ska klara av att säga nej till de frestelser som du möter (hela tiden). Någon kommer på besök och har med sig munkar, någon fyller år på jobbet och det bjuds på tårta, du följer med en väninna på fik och hon tar en bakelse eller så sitter familjen framför tv:n och äter snacks. Du möter HELA TIDEN på det du INTE får äta – om du vill gå ner i vikt. Bara en bra MOTIVATION (eller att du TÄNKER rätt) gör att du kan stå emot.

Motiverad direkt – för att göra rätt (och INTE göra fel)…

Det svåra med viktminskning är inte att äta RÄTT – det är att INTE äta fel. För varje gång du gör det, står du still (eller går upp i vikt). Du måste säga NEJ till allt med SOCKER. Utom på din fridag, då jag rekommenderar att du unnar dig NÅGOT gott. Istället för att mumsa i dig fel mat hela dagen. Du kommer att gå ner i vikt om du äter mycket fel på din fridag – problemet är att du triggar igång ett sockersug som är SVÅRT att bli av med. Vänd på steken och tänk på allt som du KAN äta och ät dig MÄTT.

Motiverad direkt – bli tillräckligt förbannad…

Jag har en svärmor som är snäll och kommer med nybakta bullar (kaffebröd är en akilleshäl) och bakelser och jag har haft så svårt att säga nej. Då är det så lätt att tänka ”jag slutar imorgon” eller ”jag tar min fridag idag” (men när helgen kommer och det är lördag så har jag tagit en till). Men när jag blev tillräckligt förbannad på mig själv (inte på svärmor) bestämde jag mig redan på morgonen att jag säger nej. Då känns det ENORMT skönt efteråt. När man har druckit sin tekopp och har lyckats!

BESTÄM dig och BESTÄM dig igen, varje morgon (det känns skönt)…


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se