Nu är det vår!

Nu är våren här... 

Nu är äntligen våren här! Jag har längtat efter våren, värmen och att allt börjar om på nytt (i naturen). Att man kan gå ut med bara en tunn kofta eller skinnjacka. Och att kunna sitta på altan och njuta av naturen.

Mindre kläder och mer hud...

Men det innebär också att mer hud blir synlig - att man kan gå med bara armar (med huden bar) och bara ben (utan strumpor och stövlar). Då vill man gärna gå ner i vikt, om man är överviktig, och jag kan hjälpa dig med det.

Gå ner 5 kilo på en månad...

Om du vill gå ner i vikt så börja NU! Jag vet inte hur mycket du har att gå ner, men om det är över 10-20 kilo så börja NU (!) och bli smal till NÄSTA sommar. Tänk att gå smal på stranden i en snygg bikini eller baddräkt.

Ofta går det väldigt långt...

Om du har 20 kilo (eller mer) att gå ner i vikt, så förstår jag precis hur du har det och hur du känner. Jag drog i bromsen först när jag hade 25 kilo övervikt - jag började med 15 kg och sedan gjorde jag en paus (för jag har en kronisk, besvärlig, sjukdom och behövde ge kroppen lite vila). Du kan få hjälp.

Du får ALL hjälp du behöver...

Du kan välja en av mina (4) dieter och gå ner i vikt själv (om du är disciplinerad). Eller så väljer du att gå ner i vikt med min SUPPORT (då går du ner MER), med HÄLSOSAM mat och med ENKLA rutiner (SHE). Så får du hjälp hos mig.

Jag hjälper bara kvinnor...

Om din man också behöver gå ner i vikt så hjälper jag er båda (till samma pris). Men det jag vill säga är att DU KAN gå ner i vikt och att du får ALL HJÄLP du behöver. Jag har varit i din situation, gick ner i vikt (snabbt) och har behållit min vikt i 3 år (och det är ovanligt - de flesta går upp igen). Nu är det din tur...

Du är Välkommen!

M v h Christina
Viktcoachen.se