Ny diet för dig med BESVÄR eller SVÅRT att gå ner

 

NY diet – för dig som har något av dessa besvär…


Min NYA skonsamma diet…

Har du; astma, depression, diarré, eksem, förstoppning, gaser i magen, hudutslag (t ex acne/rosacea), huvudvärk, kramper i magen, ledvärk, matberoende, muskelvärk, mörka cirklar under ögon, ont i leder, slem i halsen, ständig trötthet och SVÅRT ATT GÅ NER I VIKT?

Då har jag skapat dieten för dig – den heter ”Skonsam & X EFFEKTIV Viktminskning”. Den är min allra SENASTE diet och du får 80 Receptsom hjälper dig att äta en mat som är skonsam mot din kropp (som INTE skapar inflammationer eller intolerans). Du får gott om alternativ i dieten – vad du kan äta istället för de livsmedel som du reagerar på. Om du vill så kommer du även att gå ner i vikt,

NY diet – mot intolerans eller den lindrigare formen inflammation…

För om du har något av problemen ovan så kan du ha matintolerans. Det är framför allt 7 (9) livsmedel som kan ge en reaktion av något slag – från det allra värsta, allergi, till den lindrigare formen intolerans och den allra lättaste reaktionen inflammation (som kan vara nog så besvärande och som vi vet är en bidragande orsak till de flesta välfärdssjukdomar – t ex diabetes och hjärtsjukdom).

Ta bort de reaktiva livsmedlen i EN månad (minst tre veckor)…

Du tar bort alla de reaktiva livsmedlen (som kan orsaka en reaktion som inflammation) i EN månad. Då får du se om dina besvär försvinner. Själv tycker jag att det är otroligt att en så enkel  åtgärd som att ändra vad man äter – kan bota (eller lindra) besvär som man har lidit av i åratal.
Själv har jag rosacea (ett ilsket rött band över kinderna och näsan. För somliga ger det även acne.) Jag har gjort allt jag kan och har spenderat tusentals kronor på make up-produkter för att dölja detta röda. Efter EN vecka på dieten är jag redan mycket bättre!

NY diet – du kan börja äta de reaktiva livsmedlen igen…

När månaden har gått kan du börja äta de 7 (9) livsmedlen igen – ETT i taget och i en vecka i taget. De du reagerar mot tar du bort ur din kost (eller minskar på) och de du INTE reagerar mot kan du börja äta igen. På detta sätt får du veta vad det är som ger dig dina besvär. Du får också veta vad du kan äta istället för de livsmedel som du inte tål. Om du har något av problemen ovan – prova!
Du har inget att förlora (utom EN månad av ditt liv).

Prova min NYA diet och du kan bli av med dina besvär och gå ner i vikt (min rosacea är mycket bättre)…


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.

Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se