Självkänsla NU

 

Har du en bra självkänsla?


Foto - på MIN spegel...

När man är överviktig eller fet är det lätt att känns sig fet, ful och värdelös (det gjorde jag). GÖR INTE DET! Många tänker att om jag bara blir smal – då kommer jag att känna mig vacker och värdefull. Men många blir smala men självkänslan är lika dålig som den var när de var överviktiga. Du måste ändra på vad DU säger till dig själv. För de viktigaste orden för dig – är de DU säger till dig själv. Din hjärna lyssnar på vad du säger och ger dig känslor som stämmer med vad du säger (en vanlig orsak till depression är hårda, elaka och kritiserande ord från personen själv). Du kan få en bra självkänsla NU!

Jag blir lycklig när…

Det är ett fenomen – att man tänker ”jag blir lycklig när… (jag blir smal)”. Du pratar med dig själv hela tiden. Ändra på vad du säger. Vad vill du höra? Skriv det på din spegel. En psykoterapeut i England förändrar folks liv genom att be dem säga till sig själva ”I am enough!” (Jag är värdefull! – fritt översatt). För om dina föräldrar inte fick dig att känna dig älskad och värdefull, så tror du att det är ditt fel (vilket är fel!). Men DU kan ge DIG SJÄLV den känslan. Skriv på alla dina speglar ”Jag är värdefull!” med ett läppstift. Säg till dig själv så ofta du kan ”Jag är värdefull” Eller vad det är som du behöver höra.

Självkänsla NU!

För du ska inte vänta tills du blir smal på att känna dig värdefull, vacker, sexig, läcker mm. Få dig själv att känna dig värdefull NU! Men då måste du ändra på vad du säger till dig själv. Säg; jag är värdefull, jag är vacker, jag är sexig, jag är läcker – så ofta du kan…

Ändra på DINA ord till DIG SJÄLV – och få en bättre självkänsla redan NU!


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se