Smal, sund och stark...

 

Smal, Sund & Stark…

Sommaren är inte slut än men i höst kommer jag att fokusera på tre saker – att hjälpa dig att bli Smal, Sund & Stark. Tidigare har jag varit inställd mest på vikten, eftersom det har varit mina klienters målsättning. Men jag väljer att fokusera på de här tre områdena för att ge dig MER. Det kan bli en helt ny livsstil – att vara smal, hälsosam och stark.

Smal – en självklarhet…

Din vikt är självklart viktigast – det är ju den du vill ha hjälp med. Och kunden har ju alltid rätt. Men samtidigt som jag hjälper dig att gå ner i vikt och bli smal, vill jag inte göra det utan att du samtidigt får ett hälsosamt ätande (sund) och att du blir förberedd för att behålla din vikt (stark).

Sund – jag vill även att du ska bli hälsosam…

Med sund menar jag att du äter hälsosamt. Min signaturdiet, som nästan alla kvinnor som kommer till mig använder, ÄR hälsosam. Det är viktigt för mig som har arbetat med hälsa i över 10 år. Idag får allt fler diabetes, en av tre får cancer och hälften av oss dör i hjärtsjukdom. Det måste man tänka på. Jag kan inte rekommendera någon en diet som jag tror är ohälsosam.

Stark – både mentalt och fysiskt…

Jag vill att du ska bli stark både mentalt och fysiskt. Om du ska kunna behålla vikten – behöver du veta hur du ska tänka. Det är något som jag har lagt till och de som tar till sig det går ner snabbare och lättare. Det är dessutom spännande för mig – att ha ett nytt område att lära mig. Men det är också viktigt att du är stark fysiskt – för de allra flesta är alldeles för svaga. Jag rekommenderar att du även fokuserar på det. Men det är självklart ditt val – du får veta fördelarna och sedan väljer du själv…

Bli Smal, Sund & Stark och BEHÅLL din nya (lägre) vikt, så länge du vill...


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se