Snabb och enkel viktminskning

 

Välkommen till VENUS! (En öppen Facebook-grupp)


Foto Karen, Flickr

VENUS är en öppen (och gratis) Facebook-grupp som står för Viktminskning som är Enkel, Naturlig, Uppdaterad och Snabb. Där kommer jag att hjälpa dig att gå ner i vikt (med ett inlägg varje måndag). Att den är för kvinnor tror jag att bilden visar. Om man surfar bland bloggar och grupper idag så är det kalorier och motion för hela slanten. Det gör mig ledsen (läs mer under Uppdaterad)…

Viktminskning som är Enkel…

Idag är det lättare att gå ner i vikt än det någonsin har varit. För du får äta dig MÄTT. Tiden då du fick äta 1500 kcal per dag och gå hungrig, sötsugen och trött är förbi. NU kan du äta dig MÄTT och följa några enstaka regler (fyra i min signaturdiet). Självklart får man fortfarande leva med frestelserna överallt, men det är mycket enklare när man är MÄTT.

Viktminskning som är Naturlig…

Det jag är gladast över är att du kan gå ner i vikt, hur mycket du vill, utan några som helst tillsatser, sötningsmedel eller pulverprodukter. Gå ner i vikt genom att äta dig MÄTT på ren och naturlig MAT. Det gör att det är hälsosamt och det tycker jag är toppen (mitt motto idag är ju ”Bli smal med hälsosam mat”). Det gör att du kan hålla på hur länge du vill, utan att få några brister, och dina barn kan äta samma mat som du (om de behöver gå ner i vikt).

Viktminskning som är Uppdaterad…

Det betyder att den stämmer med dagens forskning och det vi vet IDAG. Som sagt; ingen kaloriräkning och att motion är EN av de faktorer som påverkar din vikt men INTE den viktigaste. Jag läser och lär mig mer hela tiden, för att kunna ge dig den BÄSTA hjälpen med din viktminskning. Den som gäller NU.

Viktminskning som är Snabb…

Jag gick ner 15 kg på 2 månader och Erica, en tjej som jag hjälpte på allas.se, gick ner 18 kg på 3 månader. Det kan gå snabbt. MEN det beror på hur länge du har varit överviktig, hur många gånger du har gått ner i vikt mm. Men det blir DIN snabbast möjliga viktminskning, om du går ner med min metod (slow carb).

Välkommen till VENUS = Viktminskning som är Enkel, Naturlig, Uppdaterad och Snabb!

(VENUS är min gratis-grupp, med inlägg en gång per vecka. Du som vill ha mer hjälp – kika i min webshop nedan.)


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se