SUPPORT varje dag (nu mån-ons-fre)

 

Du får SUPPORT varje dag!

De flesta av mina klienter säger att SUPPORTEN är jätteviktig. Jag tror att den många gånger är viktigare än en bra diet. För det är svårt att gå ner i vikt själv. Man fokuserar ofta fel (på det man INTE får äta) och det kan bli en rätt trist resa. Med support blir man peppad och får det stöd man behöver.

Du får SUPPORT om allt som påverkar din vikt…

I SUPPORTEN pratar jag om; mat, motion, motivation, stress och sömn. Det absolut viktigaste är att du äter dig MÄTT på RÄTT mat. Så maten pratar jag om mest. Det som är näst viktigast är stressen – så den pratar jag rätt mycket om också. Men jag berör alla dessa faktorer, eftersom de påverkar din vikt.

Du får SUPPORT om hur du ska tänka…

Detta är jätteviktigt! Jag brukar säga att ”man vinner eller förlorar sin viktminskning mellan öronen”, för vad du tänker avgör om du klarar av frestelser. För vi lever ju hela tiden bland just den mat som vi INTE får äta. Då gäller det att man vet hur man ska bete sig – annars är risken stor att man faller.

Du får SUPPORT som svar på dina frågor…

Varje gång du frågar mig eller kommenterar något så får du svar samma dag. Jag tar mitt jobb på allvar och vet hur utlämnad man kan känna sig när man står ensam. Därför svarar jag på alla frågor så snabbt jag bara kan. Men som sagt, senast samma dag. Det gör att du snabbt kan gå vidare eftersom du vet hur du ska göra.

Du får SUPPORT i form av samtal, mail och mess…

Varje vecka pratar vi med varandra i ett uppföljningssamtal – då jag frågar hur veckan har varit och avgör om vi ska ändra på något. Men du kan även maila om du föredrar det. I övrigt svarar jag dig som du har valt att ta kontakt – mail eller mess går alldeles utmärkt. En del föredrar bara mess och jag måste säga att det är ett bekvämt sätt att ha kontakt. Men det är DU som väljer.

Gå ner MER med SUPPORT - i en sluten Facebook-grupp eller direkt i mobilen...


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se