Terrorism i Stockholm

 
Terrorism i Stockholm – det känns overkligt…

Den här dagen är mina tankar, och böner, med de drabbade och deras familjer. Min svägerska och hennes man, med vuxna barn, bor i Stockholm och det kändes overkligt att ringa för att höra om de var ok allihop. Tack och lov så var de det. Jag undrar hur många sådana samtal som har ringts idag.

Det som har visats på tv är här nu…

Jag undrade hur länge vi skulle klara oss – nu när världen har krympt och nätet har suddat ut gränserna. Jag har varit tacksam över att bo i ett säkert land som Sverige, och det är jag fortfarande. Men man kan inte ta för självklart längre att terror är något man ser på tv – i länder långt borta.

Vi har en fantastisk sjukvård…

Något vi ska vara tacksamma för, en dag som denna, är vår fantastiska sjukvård. Vi kan utan vidare lägga oss i läkares och sjuksköterskors händer, utan att vara minsta oroliga för att de inte gör ALLT de kan för att rädda våra liv. Så är det inte alltid i de länder terrorn har funnits tidigare.

Detta sätter allt i ett lite annat perspektiv…

Vikten är inte viktig längre. Inte idag. Inte många andra saker heller, som vi låter uppta vår tid med. Det viktigaste är att LEVA ett bra liv – så länge vi kan. För vi vet inte när livet tar slut. Självklart så ska du gå ner i vikt, om du inte är lycklig som du är. Men tänk efter före och prioritera ditt liv efter vad som gör dig lycklig. Jag har en dotter som är 20 år och jag säger till henne att inte tänka på pengar eller något annat ytligt, utan att skapa ett liv som du älskar – för du har bara ett.

Krama de du älskar en extra gång ikväll och be en bön för de drabbade och deras familjer…


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se