Viktcoachning - fördelar med support

 

Viktcoachning – du kan även gå ner i vikt själv…

Du kan köpa en av mina 4 dieter (ingen diet hjälper alla) och gå ner i vikt själv. Om du vill och behöver så hjälper jag dig självklart att välja. De flesta kvinnor är mer eller mindre socker beroende, i alla fall de som kommer till mig. Men jag vill ta udden av själva beroendet – det går att bli av med på ett par dagar, återigen i alla fall de som kommer till mig. Och om man äter RÄTT mat.

Viktcoachning – fördelar med SUPPORT…

De flesta säger likadant – att de vet ungefär hur de ska äta men att de behöver hjälp och stöd. Det är svårt att gå ner i vikt själv. Man behöver någon att vara lite ansvarig inför. Hur mycket SUPPORT man behöver varierar. En del är mer självgående än andra och man är olika mycket disciplinerade. Men att det hjälper är det ingen som helst fråga om – man har mycket större chans att lyckas med en coach.

Viktcoachning – SUPPORT i Facebook-grupp…

Jag erbjuder SUPPORT i en sluten Facebook-grupp. Medlemmarna ställer sina frågor i gruppen och får svar samma dag. Jag gör inlägg i gruppen ungefär varannan dag (först gjorde jag mina inlägg varje dag, men efter att ha frågat medlemmarna fick jag veta att varannan dag räckte gott). När någon kommenterar något är det samma sak – man får mitt svar samma dag. Nu går jag en kurs om medlemsarbete och jag har lärt mig massor. Det kommer att bli skillnad! Mitt NYA medlemsarbete kommer igång den 1:a september…

Viktcoachning – SUPPORT direkt i mobilen…

Man kan även få SUPPORT direkt i mobilen. Det är mer givande för både dem och mig – för jag lär känna dem på ett helt annat sätt. Vi pratar med varandra varje vecka (och de kan kontakta mig NÄR de vill) och det gör att jag kan hjälpa till på ett helt annat sätt. Om jag själv skulle ändra på något skulle jag absolut leta efter en coach som erbjöd sin hjälp direkt i mobilen.

Viktcoachning – gå ner i vikt med SUPPORT (i en Facebook-grupp eller direkt i mobilen) då lyckas du mycket bättre!


Du får Checklistan (pdf) – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNING med allt du behöver för att LYCKAS gå ner i vikt.


Med Checklistan får du:
¤ hjälp att lyckas…
¤ hjälp att sätta igång…
¤ hjälp att stå emot frestelser…
¤ hjälp att hålla ut och fortsätta…
¤ hjälp att välja RÄTT diet för DIG…

¤ BONUS; 20 % RABATT på Viktcoachning

x
MedChecklistan – KOM IGÅNG med VIKTMINSKNINGkommer du att lyckas!
(Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill…)

M v h Christina
Viktcoachen.se