Om mig...


Vad kul att DU är här! Jag svarar gärna på dina frågor...

Vad jag gör...
Jag drog mig länge för att jobba med viktminskning, för jag tyckte att branchen var så synisk. Det finns så många som säljer skräp till människor som vill ha hjälp - bara för att tjäna en krona till. Så jag fortsatte att jobba med hälsa i över 10 år. Men till slut behövde jag gå ner i vikt själv. Och gjorde det. Den förändringen ville jag att DU också skulle få.
 
SHE - viktminskning för kvinnor 30+
Det innebär:
1.Support - du väljer mellan tre nivåer
2.Hälsosamt - du äter dig MÄTT på RÄTT mat
3.Enkelt - du får enkla råd & tips

Det blir förkortningen SHE och det passar perfekt eftersom jag mest hjälper kvinnor. Om du behöver hjälp, vill äta dig mätt på hälsosam mat och om du vill att det ska vara enkelt - då har du kommit rätt
 
Varför jag gör det...
Det började med att jag gick ner i vikt själv, ca 25 kg (utan att ta ett steg!). Efter det började jag hjälpa andra - för jag visste precis hur dåligt man kan må av att vara överviktig. Jag visste också hur det är att vara smal. För innan jag blev 30+ vägde jag 47 kg. Det kommer jag nog aldrig mer göra, men jag väger 57 kg och är supernöjd med det. (Jag är 160 cm lång.) 


Har DU ställt dig på vågen och tänkt "Inte EN dag till!"?
 
För vem jag gör det...
För DIG som har försökt att gå ner i vikt själv, men som har misslyckats. Och DIG som har hunnit bli 30+ och vill bo i en kropp som du gillar. DU som inte har gett upp, även om ingenting i garderoben passar längre. Och DU som vill ha hjälp NU - för nu är det NOG! Du som vill ha en kropp som du älskar!

Och med vilken utbildning...
Jag är sjuksköterska i botten (sedan 1985) och kostrådgivare (vidareutbildad) och har nog läst varenda bok i ämnet vikt. Och jag vidareutbildar mig hela tiden (gick just en utbildning till Frilansskribent och en om Copywriting). 
Dessutom är jag Handledare i tobaksavvänjning (som i mycket liknar viktminskning). Och jag har jobbat med hälsa & vikt i över 15 år - de sista fem åren bara med viktminskning. 

Jag läser ALLA böcker om viktminskning som jag hittar...

Några ord om MIG...
Jag är 55 år gammal, bor i Örebro (i en nybyggd lägenhet - äntligen! Har alltid velat bo i något NYTT), med min kelsjuka katt Oscar. Och jag har en dotter, Bea, som är min "pride & joy". Jag roar mig med att se på Netflix, läsa (säkert 100 böcker per år) och jag umgås med min BFF och min syster (med familjer). I dagens corona-stil...

(Jag har en neurologisk sjukdom som ger mig kronisk värk och nervsmärtor. Det är jobbigt att leva med och ibland är jag sämre, om jag t ex gjort något som kräver lite mer. Det gör att jag har dagar då jag inte riktigt orkar. Men annars gör jag allt jag kan för att du ska gå ner i vikt. För jag vet hur BRA du kommer att må när du är i mål.)  
 
Du som vill ha Viktcoachning - klicka HÄR 
(Få en kropp du älskar!)
Du som bara vill ha en Diet - klicka HÄR
(Om du vill gå ner i vikt själv...)

Har du frågor eller funderingar - hör av dig till mig!

Tel. 019-24 75 00
Mob. 0703-10 81 86 

Mejl cl@viktcoachen.se

M v h Christina
Viktcoachen.se