GÅ NER 10 KG på 3 månader!
 Jag har gått ner 25 kg och har behållit vikten i 5 år. Det kan DU också...

Våren 2022
Jag fokuserar på både vikten och hälsan. Du kommer att gå ner i vikt och du kommer dessutom att må bättre. För när vi blandar in både vikt OCH hälsa har du mycket mer kraft bakom varje beslut. (Jag försökte sluta med socker, för att gå ner i vikt, men det gick bara inte. Först när jag gjorde det för min hälsa så lyckades jag.)

Din vikt & hälsa
Det är namnet på vårens Viktcoachnings-kampanj. Så du som väljer Viktcoachning (Våga & Vinn!, SMAL med Mess & Mejl, VIP-coachning) får hjälp med mina 7 Vikt- & Hälsoområden:

1. Dieten
2, Motivationen
3. Hormoner 

4. Kroppsformer
5. Stress 
6. Styrka
7. Mikrobiomet (tarmbakterierna)

Du får hjälp med det här (ovan) i Viktsupportgruppen - min privata Facebook-grupp. Och jag ska göra ALLT jag kan för att hjälpa dig. För jag vet hur det känns att vara fet (hemskt) och att komma i mål (som en högvinst!). Du kommer INTE ångra dig...


Sju viktiga faktorer, ovan. (Och körsbär är en av mina favoritbär...)

Vad det är (och vad det INTE är)
De faktorer som gör att du mår bra är ofta de faktorer som gör att du går ner i vikt. Och det har ingenting med kaloriräkning, ketodieter, low carbs eller hård träning att göra. Det handlar om RÄTT mat och dryck, att kroppen får både vara aktiv och slappna av, att du TROR på dig själv och tänker och talar positivt, att du håller immunförsvaret på topp och att du har HJÄLP av mig och gärna någon mer i din närhet. Du som väljer Viktcoachning får hjälp med ALLT det här.

Du vill gå ner i vikt men glöm inte att hälsan är viktigast. (Jag som har en neurologisk sjukdom kan skriva under på det.) Men den diet du har valt, supporten, de 7 vikt & hälsoområdena, mina verktyg för viktminskning och min checklista för viktbalans är allt du behöver för att Gå ner i vikt och Må bättre. 

Gå ner i vikt med 1.2.3
När jag hade gått ner 15 kg mådde jag så mycket bättre, fick en bättre självkänsla och kroppen blev lättare att hantera - ALLT blev bättre! Så räkna med att du får mer energi, att du vill mer, orkar mer och gör mer. Med bara TRE enkla steg.

Det måste vara enkelt
Av mig får du tre enkla steg - för det måste vara enkelt. Du får support, äter hälsosam mat och får enkla rutiner. Du fokuserar på tre saker, lägger tre livsmedel på din tallrik osv. Det är lätt att komma ihåg och lätt att komma igång...


Jag jobbar hemma i favoritfåtöljen - ofta sent...

Hur det går till
Min metod, mina dieter och pomin tallriksmodell är lika enkla. Allt har som sagt tre steg - det kommer du ihåg. Och du kan berätta om vad du gör (om du vill). 

Jag hjälper bara kvinnor
Då kan jag relatera  till min egen viktminskning (de 25 kg som jag har hållt undan i fyra år) och till alla kvinnor som jag har hjälpt. (Och tjejerna vill att Facebookgruppen är "ladies only".) 

Efter 30 år är det svårare...
Viktminskning handlar om HORMONER och nu kommer graviditets-hormoner och klimakterie-hormoner (eller brist på hormoner) in i bilden. Med min metod är allting möjligt, jag har hjälpt flera kvinnor över 70 år att gå ner i vikt. Hatten av för dem!

alt
Så här glad blir du när du kommer fram...

Välj Viktcoachning som passar dig:
¤ Våga & Vinn! Viktminskning 
(Med all hjälp i en privat Facebook-grupp)
¤ SMAL med Mess & Mejl 
(Messa eller mejla mig NÄR du vill)
¤ VIP-coachning 
(Vi pratar varje vecka och du kan ringa/messa/mejla mig NÄR du vill)

Du får allt på mejlen 
Dieten och Recepten får du på mejlen. Sedan får du den hjälp du har valt (ovan). Och när du har nått din målvikt, får du min "CHECKLISTA - hur du BEHÅLLER vikten". (Som har hjälpt mig att behålla vikten i fyra år.)

Du får den bästa hjälpen
Jag vidareutbildar mig hela tiden, så att du får hjälp med det senaste och bästa. Det är det fina med att vara ett litet företag - jag behöver inte behålla något, som kostat pengar att utveckla. Jag kan gå vidare till det som gäller NU - det bästa för din vikt och hälsa. 

alt= 
Jag vidareutbildar mig hela tiden...

En diet som passar DIG...
Du har fyra dieter som du kan välja bland. Snabb & Enkel Viktminskning är min signaturdiet (heter Våga & Vinn! med support). Den jag rekommenderar till de flesta. För jag vet hur bra den fungerar och att den har hjälpt massor av kvinnor. (Det är med den jag har minskat ca 25 kg.) Den och de andra dieterna, nedan, är enkla och hälsosamma.

Fyra enkla dieter:
¤ Snabb & Enkel Viktminskning 
  (Du äter dig MÄTT på RÄTT mat)
¤ Smal & Fri! med Paleo 
  (Utan snabba kolhydrater, gluten och mjölkprodukter)
¤ Varannandags dieten 
  (Du äter som vanligt varannan dag och bantar de andra dagarna)
¤ Soppa & Sallad dieten
  (För dig som bara vill gå ner ca fem kg) 

alt=
Jag hjälper bara kvinnor (men en del män hänger på)...

Snabbt, Hälsosamt och Enkelt (SHE)
Min metod går ut på snabb viktminskning. För det finns ingen anledning att hålla på i ett halvår när du kan klara av det på tre månader. Att man ska gå ner långsamt för att behålla vikten är en myt.

Hälsosamt...
Din hälsa är det viktigaste du har. Med en hälsosam diet kan du hålla på så länge du behöver (en del vill gå ner mycket mer än 10 kg) och samtidigt må toppen. Om din familj äter "DIN" mat mår de lika bra som du.

Enkelt.... 
Det måste vara enkelt. Och det betyder enkla rutiner. Hur man förenklar sin vardag och att följa enkla recept. Det är såna råd du får i mina dieter, för jag vill att du ska lyckas. 

alt=
Socker är din värsta fiende.

Snabba kolhydrater
Tyvärr så kan du inte äta socker, eller andra snabba kolhydrater, och samtidigt minska i vikt. De flesta kan äta socker EN dag per vecka under sin viktminskning. Men tänk på att:

"Du kan ha ett begränsat liv och äta vad du vill,
 eller äta begränsat och göra vad du vill."

(Marissa Peer)

Ett begränsat liv betyder att man inte vill delta i sociala sammanhang för att man inte har något att sätta på sig, eller för att man känner sig obekväm. Begränsa din mat - INTE ditt liv. För om du äter socker, snacks och snabbmat varje dag så kommer du att gå UPP i vikt. 

Få en kropp som du älskar
Jag har satt målet högt (att du ska få en kropp som du ÄLSKAR!) för att jag tycker att det är så det ska vara. Ett favoritcitat är:

   "Let the REST of your life -
be the BEST of your life
" (okänd)

Det vill jag förmedla till dig som är 30+. Att satsa på DIG själv och gå ner i vikt, så att du får leva resten av ditt liv med en kropp som du är nöjd med, stolt över och älskar.

10 kg på 3 månader
Du kan gå ner ca 10 kg på 3 månader. Om inte det räcker kan du fortsätta med mig så länge du vill, tills du är i mål. Du kan ta en månad i taget, utan bindningstid. Tills du får en kropp som du älskar...

alt=
Du är värd en kropp som du älskar!

Du som vill ha Viktcoachning - klicka HÄR
(Om du vill ha min hjälp...)
Du som vill ha en Diet - klicka HÄR
(Om du vill gå ner i vikt själv...)

Har du frågor eller funderingar - hör av dig till mig!

Tel. 019-24 75 00
Mob. 0703-10 81 86 

Mejl  cl@viktcoachen.se

Du kan använda friskvårdscheckar

Du kan betala för din viktminskning eller bok/e-bok med friskvårdspengar - Actiway och ePassi. Det är verkligen smidigt och bra. Ta vara på det - använd dina friskvårdspengar. 

 

 

alt=

GÅ NER 10 KG på bara tre månader och få en kropp som du ÄLSKAR!

M v h Christina
Viktcoachen.se

Du måste också inse att du

BLOGG

"Få en kropp som du ÄLSKAR..."

Mitt mål - att du ska "få en kropp som du älskar..." Jag har satt en högt mål - att du ska få en kropp som du älskar. För det vill jag ha. Jag kan vara ärlig och säga att jag inte är där än, men jag ger inte upp (har t ex alldeles för lite muskler). Men eftersom mitt favoritcitat är "att RESTEN av...
Läs mera

Ny diet för dig med BESVÄR eller SVÅRT att gå ner

By Christina oktober 31, 2017 Mat           NY diet – för dig som har något av dessa besvär… Min NYA skonsamma diet… Har du; astma, depression, diarré, eksem, förstoppning, gaser i magen, hudutslag (t ex acne/rosacea),...
Läs mera

Hur du undviker frestelser

By Christina oktober 5, 2017 Mat           Hur du undviker frestelser… Det är bara att inse – du kommer att bli frestad av allt det du inte kan äta (om du vill gå ner i vikt eller behålla vikten). Läsken, godiset, kakorna, det mjuka...
Läs mera

Behöver du mellanmål?

By Christina september 5, 2017 MatBanta, enkla vanor, mellanmål            Behöver du mellanmål? Foto Chris Gladis, Flickr De senaste decennierna har vi fått lära oss att äta mellanmål, som om vi behövde mat jämt. När jag var...
Läs mera

Snabb och enkel viktminskning

By Christina augusti 29, 2017 ViktminskningBanta, dieter, enkla steg, hälsa, inspiration, sund            Välkommen till VENUS! (En öppen Facebook-grupp) Foto Karen, Flickr VENUS är en öppen (och gratis) Facebook-grupp som...
Läs mera

Kom igång med viktminskning

By Christina augusti 28, 2017 Mat            Vill du gå ner i vikt – NU? Foto Sean, Flickr När jag själv var som fetast (nästan 90 kg) ville jag gärna gå ner i vikt. Men av någon anledning kom jag inte igång med min...
Läs mera

Motion ger bättre förbränning

By Christina augusti 26, 2017 MotionBanta, hälsa, Motionera hemma, motivation, stress            Motion ger dig så mycket… Motion gör att du mår bättre, orkar mer, får ett bättre humör, det minskar stress och ger dig ett bättre...
Läs mera

Bästa fredagsrätterna för vikten

By Christina augusti 25, 2017 Matbönor, fredagsmat, frukt, low carb, sund            Vill du ha fredagsmys-recept som är BRA för din vikt? Vårt fredagsmys är här för att stanna. Familjer både med och utan barn vill krypa ner i...
Läs mera

Bli av med sötsug på några dagar

By Christina augusti 24, 2017 MatChoklad, enkla steg, grönsaker, ny livsstil, sund            Du kan bli av med sötsuget på 2-3 dagar! Jag är som de flesta överviktiga kvinnor sockerberoende (men jag är inte överviktig längre)....
Läs mera

Viktcoachning - fördelar med support

By Christina augusti 21, 2017 ViktminskningBanta, dieter, inspiration, motivation, support          Viktcoachning – du kan även gå ner i vikt själv… Du kan köpa en av mina 4 dieter (ingen diet hjälper alla) och gå ner i vikt själv....
Läs mera