Viktminskning

Bli smal SNABBT & SUNT (med SUPPORT) och få en kropp som du älskar...


Foto TipsTimesAdmin, Flickr

Det måste gå SNABBT...

Att gå ner i vikt är mycket enklare idag men det måste gå SNABBT, för det är ändå ett jobb med många fallgropar. Man kan inte banta ständigt eller i åratal, det är bättre att ta tag i vikten och göra det snabbt. Då är det snart över och du kan gå vidare lättare och gladare.

Det är även SUNT...

Jag är sjuksköterska och har jobbat med hälsa & vikt i många år - jag sätter hälsan först och erbjuder ingenting som inte är hälsosamt. Med mina dieter äter du dig MÄTT på riktig mat.

Du får SUPPORT...

Du kan få Viktcoachning (SUPPORT) på 4 sätt, eller i 4 nivåer:

Viktcoachning – fördelar…

De flesta säger likadant – att de vet ungefär hur de ska äta (även om det inte är sant) men att de behöver hjälp och stöd. Det är svårt att gå ner i vikt själv. Man behöver någon att vara lite ansvarig inför. Hur mycket SUPPORT man behöver varierar.

En del är mer självgående än andra och man är olika mycket disciplinerade. Men att det hjälper är det ingen som helst fråga om – du har mycket större chans att lyckas med en coach.

Viktcoachning – i Facebook-grupp…

Jag erbjuder SUPPORT i en sluten Facebook-grupp. Medlemmarna ställer sina frågor i gruppen och får svar samma dag. Jag gör inlägg i gruppen måndag - onsdag - fredag. (Först gjorde jag mina inlägg varje dag, men efter att ha frågat medlemmarna fick jag veta att 3 gånger per vecka räckte gott).

När någon kommenterar något är det samma sak – man får mitt svar samma dag. Jag gick en kurs om medlemsarbete och jag lärde mig massor. Mitt NYA medlemsarbete startade den 1:a september…

Jag vill ha SUPPORT i Facebook-gruppen

Viktcoachning – i mobilen…

Du kan även få SUPPORT i mobilen. Det är mer givande för både dig och mig – för jag lär känna dig på ett helt annat sätt. Vi pratar med varandra varje vecka (och du kan kontakta mig NÄR du vill) och det gör att jag kan hjälpa dig mycket bättre.

Om jag själv skulle ändra på något skulle jag absolut leta efter en coach som erbjöd sin hjälp direkt i mobilen.

Jag vill ha SUPPORT i Mobilen

Viktminskning – utan SUPPORT...

Du kan självklart gå ner i vikt utan SUPPORT - då väljer du en av mina (4) dieter och går ner i vikt själv. Alla mina dieter är uppdaterade och moderna (stämmer med forskningen och vad vi vet idag) och jag har 4 olika för att ingen diet hjälper alla. Vi är olika. Du som har provat en eller flera dieter och inte har lyckats - ge inte upp, någon av de NYA dieterna kommer att hjälpa dig.

Det finns även en diet för dig som har symptom som t ex hudutslag (acne/rosacea), magproblem, värk i leder eller muskler, trötthet mm eller som har SVÅRT att gå ner i vikt. Det är en Skonsam men effektiv diet som kan hjälpa dig (du utesluter 7 livsmedel som ger många intolerans och inflammation).

Nu är det dessutom LÄTTARE att gå ner i vikt, eftersom du inte behöver gå hungrig. Idag får du äta dig MÄTT och går ändå ner i vikt. Ge inte upp - prova en av mina dieter och gå ÄNTLIGEN ner i vikt.

Jag vill kika på dieterna

Gå ner i vikt SNABBT med eller utan SUPPORT och få en kropp som du älskar...

Maten som Minskar din Mage

Du får min lilla e-bok - "Maten som Minskar din Mage" (pdf) - den hjälper dig att bli av med magen, en gång för alla...


E-boken hjälper dig att:
     ¤ välja rätt DIET…
     ¤
äta RÄTT mängd protein…
     ¤
äta LÅNGSAM energi…
     ¤ välja rätt DRYCKER

     ¤
OCH du får 3 Bonustips & RABATT på Viktcoachning

x
Med e-boken – kan du bli av med magen. (Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill.)

E-boken hjälper dig:

Att välja rätt DIET…
Det finns massor av dieter idag och det är lätt att välja fel - har man otur väljer man en diet som gör att det blir SVÅRARE att gå ner i vikt, i åratal.

Att äta RÄTT mängd protein…
Idag är det ett stort fokus på protein och många äter lika mycket som en kroppsbyggare behöver. Andra äter för lite (och du behöver lite olika mycket, olika tider på dagen)...

Att äta LÅNGSAM energi…
Det är svårt att veta hur mycket man ska äta och vad. Ska man räkna kalorier eller kolhydrater? Det är inte lätt att veta för båda står i fokus idag...

Att välja rätt DRYCKER…
Vad man dricker är lika viktigt som vad man äter - speciellt om man dricker fel drycker. Men med rätt råd är det många som knappt behöver göra mer..

Att bli av med magen...
Många kvinnor (och män) har problem med en för stor mage. Och många har väldigt svårt att bli av med den. Men här får du hjälp och några BONUS-tips som gör det ännu lättare...

Med e-boken kan du få en kropp som du älskar...

M v h Christina
Viktcoachen.se

PS. Kika gärna på mina 8 e-böcker om; vikt, Detox-fasta, Stress, Sömnproblem, Enkel vardagsmat, Body Weight Exercise, Hälsosamma frukt- & bärmilkshakes och att Må bättre NU!