Om viktminskning

Det handlar om hormoner, om VAD & NÄR du äter & dricker och om stress...  


Foto TipsTimesAdmin, Flickr

INTE om kalorier...

Idag vet vi att det inte fungerar att räkna kalorier - för kroppen fungerar som en termostat. När du äter mindre kalorier, så vrider kroppen ner förbränningen. Och det kvarstår så länge att du går upp allt igen när du börjar äta som vanligt.

VAD du ska äta...

Det viktigaste är VAD du äter. Du får tom äta dig MÄTT om du äter RÄTT mat. Men du börjar med att ta bort SOCKER och andra snabba/energirika kolhydrater (läsk, godis, kaffebröd, snabbmat, snacks, bröd, potatis, pasta, ris...). 

NÄR du ska äta...

Det är nästan lika viktigt att veta NÄR du ska äta (som VAD). Du behöver veta hur många gånger per dag, du behöver mat, och på vilka klockslag. Och här gör många tyvärr fel...

Med Hälsosam mat...

Jag är sjuksköterska och har jobbat med hälsa & vikt i många år. Så jag sätter hälsan först och erbjuder ingenting som inte är hälsosamt för dig. Med mina dieter äter du dig MÄTT på RÄTT mat...

Du får SUPPORT...

Du kan få Viktcoachning (SUPPORT) på 4 sätt, eller i 4 nivåer av mig:

Viktcoachning – fördelar…

De flesta säger likadant – att de behöver hjälp och stöd. Det är svårt att gå ner i vikt själv. Man behöver någon att vara lite ansvarig inför. Men hur mycket SUPPORT man behöver varierar, därför erbjuder jag olika nivåer (se ovan). De som väljer SUPPORT går ner MER...

Viktcoachning - i grupp...

Är ni flera som vill gå ner i vikt tillsammans? Välj min gruppcoachning via Skype. Ni kontaktar mig NÄR ni vill (via mess/mail - du får alltid svar samma dag) och vi har ett Skypesamtal varje vecka. Det blir 20 procent billigare om ni är 3 personer och det blir ännu billigare om ni är 6 personer.

Viktcoachning – i Fb-grupp…

Jag erbjuder SUPPORT i en sluten Facebook-grupp. Medlemmarna ställer sina frågor i gruppen och får svar samma dag. Jag gör inlägg i gruppen måndag - onsdag - fredag. (Först gjorde jag mina inlägg varje dag, men efter att ha frågat medlemmarna fick jag veta att 3 gånger per vecka räckte gott).

När någon kommenterar något är det samma sak – man får mitt svar samma dag. Jag gick en kurs om medlemsarbete och jag lärde mig massor. Mitt NYA medlemsarbete startade den 1:a september…

Jag vill ha SUPPORT i Facebook-gruppen

Viktcoachning – i mobilen…

Du kan även få SUPPORT i mobilen. Det är mer givande för både dig och mig – för jag lär känna dig på ett helt annat sätt. Vi pratar med varandra varje vecka (och du kan kontakta mig NÄR du vill) och det gör att jag kan hjälpa dig mycket bättre.

Om jag själv skulle ändra på något skulle jag absolut leta efter en coach som erbjöd sin hjälp direkt i mobilen.

Jag vill ha SUPPORT i MobilenUtan SUPPORT...

Du kan välja en av mina (4) dieter och går ner i vikt själv. Alla mina dieter är uppdaterade och moderna (stämmer med forskningen och vad vi vet idag) och jag har 4 olika för att ingen diet hjälper alla. Vi är olika. Du som har provat en eller flera dieter och inte har lyckats - ge inte upp, någon av de NYA dieterna kommer att hjälpa dig.

Har du symptom, värk eller Svårt att gå ner i vikt...

Du kan även välja en diet som är gjord för dig som har symptom som t ex hudutslag (acne/rosacea), magproblem, värk i leder eller muskler, trötthet mm eller som har SVÅRT att gå ner i vikt. Det är en Skonsam men effektiv diet som kan hjälpa dig (du utesluter 7-9 livsmedel som kan ge allergi, intolerans och inflammation).

Nu är det dessutom LÄTTARE att gå ner i vikt, eftersom du inte behöver gå hungrig. Idag får du äta dig MÄTT och går ändå ner i vikt. Ge inte upp - prova en av mina dieter och gå ÄNTLIGEN ner i vikt.

Jag vill kika på dieterna

Gå ner i vikt SNABBT med eller utan SUPPORT och få en kropp som du älskar...
---------------------------------------------------

Minska din Mage...!

Du får min lilla e-bok - "Maten som Minskar din Mage" (pdf) - den hjälper dig att bli av med magen, en gång för alla...


E-boken hjälper dig att:
     ¤ välja rätt DIET…
     ¤
äta RÄTT mängd protein…
     ¤
äta LÅNGSAM energi…
     ¤ välja rätt DRYCKER

     ¤
OCH du får 3 Bonustips & RABATT på Viktcoachning

x
Med e-boken – kan du bli av med magen. (Du får även nyhetsbrevet ”Din Hälsa & Vikt” så länge du vill.)

E-boken hjälper dig:

Att välja rätt DIET…
Det finns massor av dieter idag och det är lätt att välja fel - har man otur väljer man en diet som gör att det blir SVÅRARE att gå ner i vikt, i åratal.

Att äta RÄTT mängd protein…
Idag är det ett stort fokus på protein och många äter lika mycket som en kroppsbyggare behöver. Andra äter för lite (och du behöver lite olika mycket, olika tider på dagen)...

Att äta LÅNGSAM energi…
Det är svårt att veta hur mycket man ska äta och vad. Ska man räkna kalorier eller kolhydrater? Det är inte lätt att veta för båda står i fokus idag...

Att välja rätt DRYCKER…
Vad man dricker är lika viktigt som vad man äter - speciellt om man dricker fel drycker. Men med rätt råd är det många som knappt behöver göra mer..

Att bli av med magen...
Många kvinnor (och män) har problem med en för stor mage. Och många har väldigt svårt att bli av med den. Men här får du hjälp och några BONUS-tips som gör det ännu lättare...

Med e-boken kan du få en kropp som du älskar...

M v h Christina
Viktcoachen.se

PS. Kika gärna på mina 8 e-böcker om; vikt, Detox-fasta, Stress, Sömnproblem, Enkel vardagsmat, Body Weight Exercise, Hälsosamma frukt- & bärmilkshakes och att Må bättre NU!