Gå ner i vikt med Viktcoachen.se - Snabbt, Hälsosamt och Enkelt (SHE - jag hjälper bara kvinnor).

Letar du efter en Viktcoach online för att få hjälp att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt? Då har du kommit till rätt plats! Jag hjälper dig gärna med din viktminskning och/eller att äta hälsosamt. Du får hjälp med 8 Hälsoområden (se längre ner) - de faktorer som påverkar din vikt. Jag pratar ofta om att viktminskning främst handlar om hormoner (INTE om kalorier) och jag arbetar med Hormonmodellen (INTE med kalorimodellen).                                  

Varför välja mig som din Viktcoach?

Erfarenhet och expertis: Jag har arbetat med Hälsa & Vikt i 20 år och har gedigen kunskap inom viktminskning och hälsosam kost. Låt mig bli din pålitliga guide på vägen till dina hälso- och viktmål.

Personlig coachning online: Du får personlig viktcoachning online, bekvämt från ditt eget hem. Alla får veta mer om viktminskning i min Facebook-grupp. Du kan få hjälp via Samtal, Mess & Mejl eller bara Mess & Mejl och supporten i Facebook-gruppen - Viktsupportgruppen.

Effektiva och beprövade dieter: Vi erbjuder flera effektiva metoder för viktnedgång - Slow Carb diet, Paleo diet och Periodisk fasta. De här dieterna, för viktminskning, har visat sig vara framgångsrika och hållbara.

Social gemenskap och kunskapskälla: I Viktsupportgruppen, skriver jag om allt som påverkar din vikt. Och om mina 8 hälsoområden (som påverkar både din hälsa och din vikt) och där får du också nya recept mm.

Jag vill ha Viktcoachning


(Det här är ett enkelt sätt att äta hälsosamt...)

Du kan välja på följande dieter: (Ingen diet passar alla - du kan välja den diet som du tror passar dig bäst. Och jag hjälper dig gärna att välja.)

  1. Slow Carb diet (Våga & Vinn!): En metod som fokuserar på att minska intaget av snabba kolhydrater och istället välja långsamma kolhydratkällor. Detta hjälper till att hålla blodsockernivån stabil och ger dig en snabb och hälsosam viktnedgång – UTAN att räkna kalorier.
  2. Paleo diet: Återgå till våra förfäders kostvanor genom att äta naturliga och oprocessade livsmedel. Paleo-dieten eliminerar processade livsmedel, mejeriprodukter och sädesslag. De inriktar sig på färska grönsaker, frukt, magert kött och nyttiga fetter.
  3. Intermittent Fasting (Varannandags Dieten): En flexibel metod som innebär förlängda perioder av fasta och minskade perioder av att äta. Denna metod kan hjälpa till att förbättra ämnesomsättningen minska insulinresistens och ge en snabb viktminskning.
  4. Skonsam & Mild Viktminskning: För dig som har problem som eksem, magproblem, värk, trötthet mm kan det vara bäst att välja en diet som är så skonsam som möjligt. Det behöver inte vara för evigt - efter din viktminskning kan du lägga till ett livsmedel i taget och behålla det om du fortsätter att må bra. Men det kan vara bra att börja skonsamt.
  5. Vikt vid skift: Det här är min senaste diet som hjälper dig som jobbar skift att gå ner i vikt. Här får du veta hur du bör äta för att orka mest och må bäst på vägen till ditt viktmål. Speciellt nattarbetare kan ha svårt att veta hur och när de bör äta - här får du råd.
  6. Kolhydratvariation: Det här är ett tillägg som kan hjälpa dig att hålla vikten när du ska börja äta snabba eller energirika kolhydrater igen. Som till exempel pasta, potatis ris mm.

Fördelarna med mina dieter:

Snabb viktminskning: Mina dieter har visat sig ge snabba och påtagliga resultat, vilket ger dig en kickstart på din viktminskningsresa. Du kommer att gå ner DITT snabbaste.

Hälsosam viktnedgång: Jag betonar alltid vikten av att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt utan att äventyra din hälsa eller ditt välmående.

Enkel viktminskning: Jag tror på enkelheten i mina dieter, vilket gör det lättare för dig att följa dem och uppnå dina mål. Du får enkla recept att laga och enkla rutiner.

Din framgång är vårt mål! Oavsett om du vill gå ner några kilon eller genomföra en större livsstilsförändring, är Viktcoachen.se här för att stödja dig på vägen.

Våga satsa på dig själv och din hälsa - med din Viktcoach online på Viktcoachen.se idag! Tillsammans kan vi uppnå en hälsosam viktnedgång som varar livet ut.

Jag vill ha Viktcoachning


(Många män hänger på efter ett tag...)

Du kan få hjälp att gå ner i vikt på fyra sätt: Välj det som passar dig bäst.

  1. Facebook-coachning: Med support via Mess & Mejl NÄR du vill och min Facebookgrupp där du får kunskap om viktminskning och hälsa. Där får du även fler recept mm. 
  2. Grupp-coachning: Med Gruppsamtal varje vecka, Messenger-kontakt NÄR ni vill och Fb-gruppen. Det här är detsamma som VIP-coachning fast i grupp. Det är ett bättre pris och jag kan hjälpa flera personer på en gång.
  3. VIP-coachning: Med Samtal varje vecka, då vi utvärderar veckan som varit och du får nya råd för veckan som kommer. Du kan självklart Messa & Mejla mig NÄR du vill. Och du har tillgång till Viktsupportgruppen.
  4. Eller välj en av mina dieter och gå ner i vikt själv.

Lev 10 år längre!

En norsk metastudie, där de undersöker flera studier samtidigt, visade att en växtbaserad kost med mer grönsaker, kan förlänga livet med 3-13 år! Beroende på hur gammal du är när du börjar. Du behöver inte bli vegetarian - bara äta MER grönsaker, frukt och fullkorn. (Och MINDRE socker, läsk, rött kött och charkprodukter.) Precis som i mina dieter...

Ja g vill ha Viktcoachning 


(Slow Carb betyder långsamma kolhydrater - det är främst GRÖNSAKER...)

Viktminskning OCH Hälsa

Du kommer att gå ner i vikt och du kommer att må bättre, för jag fokuserar på Vikt OCH Hälsa. Och när du blandar in hälsan också, har du mycket mer kraft bakom varje beslut. 

Och det har jag sett hos mina kunder - de är lika glada för att de mår bättre och har mer energi, som för att de går ner i vikt. Men självklart så är vikten, midjemåttet och spegelbilden alltid viktigast.

Mina 8 Vikt & Hälsofaktorer

1. Hormoner & Kroppsformer
2. Sockerkänslighet & Volymätare
3. Maten & Måtten
4. Vad du Tror & Tänker
5. Stress & Sömn
6. Motion & Styrka
7. Periodisk fasta & Andra tips
8. Magbakterierna & Immunförsvaret

Du får hjälp med ALLT det här i Viktsupportgruppen - min privata Facebook-grupp. Och jag ska göra ALLT jag kan för att hjälpa dig. För jag vet hur det känns att vara fet (hemskt) och att bli smal (underbart!). Du kommer INTE ångra dig...

Jag vill ha Viktcoachning...


(Åtta viktiga hälsofaktorer för dig som vill gå ner i vikt...)

Viktcoachning innehåller ALLT du behöver: (För att gå ner i vikt och må bra)

- dieten & recepten
- min support
- de 8 vikt- & hälsofaktorerna
- mina verktyg för viktminskning
- min Checklista - hur man BEHÅLLER den nya vikten
Så du får ALLT du behöver för att Gå ner i vikt och Må bättre. 

Efter 30 år är det svårare att gå ner i vikt

Och det gäller både kvinnor och män - många män lägger på sig en mage och kvinnor kan få en av fyra olika kroppstyperna (Päron, Äpple, Avokado och Butternut pumpa). Viktminskning handlar om HORMONER och nu kommer graviditets-hormoner och klimakterie-hormoner (eller brist på hormoner) in i bilden. Men med mina dieter är allting möjligt, jag har hjälpt flera kvinnor över 70 år att gå ner i vikt. Hatten av för dem!

Jag vill ha Viktcoachning...

alt
(Så här glad blir du när du kommer fram...)

Du får allt material på mejlen

Dieten och Recepten får du på mejlen. Sedan får du den hjälp du har valt (ovan). Och när du har nått din målvikt, får du min "CHECKLISTA - hur du BEHÅLLER vikten". (Som har hjälpt mig att behålla vikten i alla år.)

Många oroar sig för att behålla vikten

För det är det allra svåraste. OM man inte har en strategi. Och det är just det som du får med min "CHECKLISTA". Du får veta HUR du ska göra för att behålla vikten trots frestelser, snabbmat, färdigmat, snabba kolhydrater mm. Så var INTE orolig - du får hjälp med det också. Om du vill lägger vi på 1-2 veckor till, för att kunna stödja dig när du ska börja leva mer normalt - UTAN att gå upp i vikt. 

Du får den bästa hjälpen

Jag vidareutbildar mig hela tiden, så att du får hjälp med det senaste och bästa. Det är det fina med att vara ett litet företag - jag behöver inte behålla något, som kostat pengar att utveckla. Jag kan gå vidare till det som gäller NU - det bästa för DIN viktminskning och hälsa.

Jag vill ha Viktcoachning...

alt=(Jag går utbildningar & kurser hela tiden...)

Snabb och Hälsosam viktminskning, med support

Min metod går ut på att gå ner i vikt snabbt (DITT snabbaste). För det finns ingen anledning att hålla på i ett halvår när du kan klara av det på tre månader. Att man ska gå ner långsamt för att behålla vikten är en myt.

Och med en hälsosam diet kan du hålla på så länge du behöver (en del vill gå ner mycket mer än 10 kg) och samtidigt må toppen. Om din familj äter "DIN" mat mår de lika bra som du.

Du får råd om enkla rutiner. Recepten är enkla (för att ALLA ska kunna laga) och jag delar med mig av mina enkla tips. Det är såna råd du får i mina dieter, för jag vill att du ska lyckas. 

Jag vill ha Viktcoachning...

alt=
(Socker och snabba kolhydrater är din värsta fiende...)

Snabba kolhydrater - gör att du går UPP i vikt

Tyvärr så kan du inte äta socker, eller andra snabba kolhydrater, och samtidigt minska i vikt. De flesta kan äta socker EN dag per vecka under sin viktminskning. Ett bra citat är:

"Du kan äta vad du vill & ha ett begränsat liv (pga din övervikt), 
 eller så kan du äta begränsat och leva hur du vill." 
Marissa Peer

Ett begränsat liv betyder t ex att man inte vill delta i sociala sammanhang för att man inte har något att sätta på sig, eller för att man känner sig obekväm. Begränsa din mat - INTE ditt liv. För om du äter socker, snacks och snabbmat varje dag så kommer du att gå UPP i vikt. Det är tyvärr säkert som Amen i kyrkan (som man sa förr).

Få en kropp som du är NÖJD med och ÄLSKAR!

Jag har satt målet så högt för att jag tycker att det är så det ska vara - för du KAN ha en kropp som du är NÖJD med och ÄLSKAR. Mitt favoritcitat är:   
                                                                                      "Let the REST of your life -
                                                                                 be the BEST of your life" (okänd)

Det vill jag förmedla till dig som är 30/40/50/60+. Att satsa på DIG själv och gå ner i vikt, så att du får leva resten av ditt liv med en kropp som du är nöjd med, stolt över och älskar. Så du kan ha kläder som sitter snyggt och som du verkligen gillar.

Gå ner 10 kg på 3 månader - UTAN att räkna kalorier

Du kan gå ner ca 10 kg på 3 månader. Om inte det räcker kan du fortsätta med mig så länge du vill, tills du är i mål. Du kan ta en månad i taget, utan bindningstid (efter de första 3 månaderna). Tills du är NÖJD...

alt=Jag vill ha Viktcoachning...


(Du är värd en kropp som du älskar!)

Jag vill ha Viktcoachning...
(Med min hjälp...)

Jag vill ha en Diet...
(Gå ner i vikt själv...)

Har du frågor eller funderingar - hör av dig till mig!

Tel. 019-24 75 00
Mejl cl@viktcoachen.se

BLOGG

Slow Carb

Gå ner i vikt OCH må bättre med SLOW carb (INTE low carb)   (Långsamma kolhydrater...) Vi hör mycket om LOW carb (LITE kolhydrater) idag - som t ex LCHF eller Keto. Men jag har valt SLOW carb (LÅNGSAMMA kolhydrater). För att det är i VÄXTERNA (grönsaker, frukt och bär) som du...
Läs mera

Slow Carb

Välj SLOW carb Gå ner i vikt OCH må bättre med SLOW carb (INTE low carb)   (Långsamma kolhydrater...) Vi hör mycket om LOW carb (LITE kolhydrater) idag - som t ex LCHF eller Keto. Men jag har valt SLOW carb (LÅNGSAMMA kolhydrater). För att det är i VÄXTERNA (grönsaker, frukt och bär) som...
Läs mera

Slow Carb

NU har jag en Viktblogg - igen...   (Hur kunde jag vara så dum att jag slutade blogga på hemsidan?) Efter över 15 år i hälso- & viktbranschen har jag en blogg - igen. Efter 10 år som bloggare flyttade jag min blogg till Facebook. Men det var helt FEL beslut. NU vet jag att man...
Läs mera

Hur många kalorier ska jag äta?

Överallt pratar man om kalorier - helt i onödan... Hur många kalorier? Du kan räkna kalorier - äta mindre än vanligt och gå sötsugen och hungrig i flera månader. ELLER så kan du glömma allt vad kalorier är (om du kan) och äta dig MÄTT på RÄTT mat. Det är mycket enklare. Och du går ner i...
Läs mera

Hur många kalorier ska jag äta?

Överallt pratar man om kalorier - helt i onödan... Hur många kalorier? Du kan räkna kalorier - äta mindre än vanligt och gå sötsugen och hungrig i flera månader. ELLER så kan du glömma allt vad kalorier är (om du kan) och äta dig MÄTT på RÄTT mat. Det är mycket enklare. Och du går ner i vikt... OM...
Läs mera

Hur många kalorier ska jag äta?

Överallt pratar man om kalorier - helt i onödan... Hur många kalorier? Du kan räkna kalorier - äta mindre än vanligt och gå sötsugen och hungrig i flera månader. ELLER så kan du glömma allt vad kalorier är (om du kan) och äta dig MÄTT på RÄTT mat. Det är mycket enklare. Och du går ner i vikt... OM...
Läs mera